Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Logisztika

Szállítási szolgáltatásaink színe a zöld

Interjú sorozatunkban a GEFCO idei terveiről Zafer Ozkok, a GEFCO HUN/CZ/SK klaszter sales igazgatója beszél.

A GEFCO elkötelezett amellett, hogy az ügyfelek elvárásain felül teljesítsen. Új termékeinkkel foglalkozó és innovációs csapataink folyamatosan követik és igyekeznek proaktívan kezelni a piaci igényeket és a fejlődést. Egyik fontos célunk, hogy minden nap zöldebbek legyünk, mint az előzőn. A jövőben szállítási szolgáltatásaink színe a zöld lesz. Arra fogunk összpontosítani, hogy minden területen csökkentsük szén-dioxid lábnyomunkat. Intermodális termékek, fejlett technológiák használata telephelyeinken, energiatakarékosság, tehergépjárműveink optimalizálása, rakomány nélkül megtett kilométerek csökkentése, telephelyeink, raktáraink hatékonyságának fejlesztése. Ezek mind mind olyan területek, melyeknek kiemelt figyelmet szentelünk.

A GEFCO-nál szeretjük a komplex logisztikai megoldásokat, és támogatjuk ügyfeleinket a különböző termelési és forgalmazási ágazatokban, így például az autóiparban, az otthoni high-tech berendezések területén, az élettudományokban, az egészség- és testápolásban, az FMCG-ben, a kereskedelemben és az ipari előállításban. Terveink között szerepel több olyan területet érinteni, mint például az e-kereskedelem, és szeretnénk, ha a GEFCO know-how-t az integrált logisztikai szakértőjeként tartanák számon.

A gyors piaci változások arra sarkallnak bennünk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat ugyanolyan gyorsasággal fejlesszük, különösen a Covid tanulságainak fényében. Optimisták vagyunk a piac fejlődését és növekedését illetően Magyarországon és a régióban. Széleskörű partnerhálózatunk ambícióinak és igényeinek köszönhetően, szerencsére folyamatosan akadnak új kihívások, amiket felülmúlhatunk, amely egyben megerősíti kapcsolatunkat is velük.

Hirdetés

További cikkek a témában