Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Integrált digitalizációs platform

Összekapcsolt munka – A Lockheed Martin Aeronautics átveszi a Siemens Xcelerator portfólióját a digitális mérnöki átalakulás támogatására.

A Lockheed Martin Aeronautics üzletága a Siemens Xcelerator szoftver- és szolgáltatás portfólióját választotta digitális mérnöki átalakulásának támogatására. A több évre szóló szerződés keretében a vállalat azt tervezi, hogy az Xceleratort a digitális átalakulás céljainak eléréséhez hasznosítja: a programok életciklusának felgyorsítására, költségmegtakarítások és nagyobb innováció előmozdítására.

„A Lockheed Martin Aeronautics vezető szerepet tölt be a repülőgépiparban, és a Siemens Xcelerator portfóliójának kiterjesztésére vonatkozó döntésük lehetővé teszi a digitális kezdeményezések és a nyertes programok ösztönzését”

– mondta Tony Hemmelgarn, a Siemens Digital Industries Software elnök-vezérigazgatója.

„Az F-35 programmal kapcsolatos tapasztalatainkra építve és a szoros együttműködés révén a Siemens izgatottan várja, hogy segítse a Lockheed Martint a termelés felgyorsításában és a szerződéses követelményeinek teljesítésében mind a jelenlegi programok, mind az új kezdeményezések esetében.”

A Siemens Digital Industries Software olyan átalakulást hajt végre, amely lehetővé teszi egy olyan digitális vállalkozás létrehozását, ahol a mérnöki, gyártási és elektronikai tervezés már a jövő igényeivel találkozik. Az Xcelerator portfólió segít minden vállalatnak olyan digitális ikerpár létrehozásában és hasznosításában, amely új betekintést, lehetőségeket és automatizálási szinteket biztosít a szervezetek számára az innováció ösztönzéséhez.

A Lockheed Martin F-35 Lightning II gyártósor Fort Worthben (Texas, USA)
Fotók: Lockheed Martin (Alexander H Groves)

Az Xceleratorral a szoftverek, a szolgáltatások és az alkalmazásfejlesztési platform átfogó, integrált portfólióját hozta létre a Siemens. A cégre szabható, és az iparág-specifikus igényekhez illeszthető fejlesztés segíti a vállalatok digitalizációját. Az Xcelerator platform oly módon is segíti a digitális átállást, hogy azt a nem professzionális fejlesztőknek és a mérnököknek egyaránt hozzáférhetővé teszi, hogy könnyen kiépítsék, integrálják és kibővítsék adatállományaikat és rendszereiket. A Siemens a szoftverek igen széles portfólióját fejlesztette ki az elektronikai és a gépészeti tervezéshez, a rendszer-szimulációhoz, a gyártáshoz, az üzemeltetéshez és az életciklus-elemzéshez. Az Xcelerator ezt a portfoliót olyan beágyazott eszközökkel és adatbázisokkal kombinálja, amelyek meglévő információtechnológiai, üzemeltetés-technológiai és mérnöki tervezési környezetekhez kapcsolódnak.

Az Xcelerator lehetővé teszi az együttműködésen alapuló és összekapcsolt munkát, jelentősen csökkentve a ciklusidőt az egyes digitális szálakon.

Hirdetés

További cikkek a témában