Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Innováció

Gépgyártó is lehet rocksztár? – Célgép Nagydíj

Minden vállalkozás célja, hogy fejlődjön rentábilis legyen, hosszú évekig működjön, majd átkerüljön a következő generáció kezébe. Mi kell ehhez? Jó munkák, jó ügyfelek, jó cégér.

De hogyan lesznek jó ügyfeleink? Jó munkáink? Hogy mutassuk meg az ügyfeleknek, amit tudunk? A hírnévhez nem csak teljesítés kell, hanem érdemes tenni is azért, hogy megismerjenek bennünket, mint gépgyártókat, hogy azokkal a megrendelőkkel dolgozzunk, akikkel szeretnénk. Egyáltalán nem mindegy, milyen munkákkal van tele a naptárunk!

Ezért fontos, hogy minden gépgyártó adjon hírt a tudásáról.

A Gépipari Tudományos Egyesülettel összefogva a Chemplex 2022-ben is kiírta a Magyar Ipari Célgép Nagydíj versenyt, ahol a gépgyártók az online térben mutatják meg a tudásukat, az innovációikat és állnak az érdeklődő közönség elé. A kezdeményezést a Hungexpo is támogatja. A jó hír az, hogy 2022. március 31-ig nyitva van a nevezés, ami egy ebéd utáni kávészünet alatt elvégezhető.

Ha gépgyártó, érdemes megmutatni a gépet!

Hogyan? Mit kell tennie? A szervezők készítettek egy infografikát, amely minden szükséges lépést tartalmaz a nevezéshez. Kattintson!

Ha kérdése van a versennyel kapcsolatban – felteheti, ha személyesen találkozik a Magyar Ipari Célgép Nagydíj zsűrielnökével. Metál Attila 2022. március 31-én egy üzleti reggeli keretében válaszol a kérdésekre és bemutatja a zsűri értékelési szempontjait, támpontokat ad egy sikeres pályázathoz. A részvétel díjmentes, azonban -a helyek korlátozott száma miatt- regisztrációhoz kötött. A reggelire itt lehet jelentkezni: https://mindengepmukodjon.hu/

Arra a kérdésre, hogy valóban rocksztárnak kell-e lennie egy gépgyártónak, az a helyes válasz, hogy amennyiben van rá lehetősége, van közönsége és közössége ahhoz, hogy kiemelten ünnepeljék a tudását, a tehetségét – természetesen!

Várják Önt is a versenybe a szervezők!

Hirdetés

További cikkek a témában