Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Egyéb

Intelligens irodai termékcsaláddal lép be a vállalati piacra a Huawei

Az asztali gépektől a nyomtatókig terjedő palettát kínálnak az üzleti szegmensnek.

Kifejezetten üzleti felhasználásra is kínál a jövőben termékeket a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága, amely eddig elsősorban a végfelhasználói szegmensre koncentrált. Sokoldalú üzleti termékek, megoldások és szolgáltatási platformok széles választékát nyújtja a Huawei a vállalati szektor számára, beleértve laptopokat, asztali számítógépeket, monitorokat, táblagépeket, illetve nyomtatókat és viselhető okoseszközöket. A kormányzati és vállalati ügyfelek igényeinek megfelelően a Huawei támogatást nyújt a terméktesztelési szabványok, az adatvédelmi megoldások és a teljes életciklusra kiterjedő szolgáltatások terén.

Az elmúlt időszakban jelentősen nőtt az igény a gyors irodai megoldások iránt, ezért a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága úgy döntött, belép a vállalati piacra, hogy a kormányzati és üzleti fogyasztókat is kiszolgálhassa. A vállalat intelligens és innovatív képességekkel felszerelt irodai és üzleti termékeket kínál, felhasználva a fogyasztói szegmensben elért sikereit a legkorszerűbb megoldások kialakításához. Richard Yu, a Huawei ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán hangsúlyozta, hogy az új irodai megoldások a kormányzati-, oktatási-, egészségügyi-, gyártási-, szállítási-, pénzügyi- és energiaszektorokat célozzák meg. A Huawei üzleti termékei megfelelnek a teljesítmény- és költséghatékonysági követelményeknek, amellett, hogy jobb és intelligensebb felhasználói élményt nyújtanak.

Átfogó vállalati termékek bevezetése

A vállalati infrastruktúra új korszakba lép, amelyet a felhő- és a mesterséges intelligencia-technológiák uralnak majd. Ezt felismerve a Huawei célja, hogy a vállalati piacon olyan termékeket kínáljon, amelyek végeredményben kiváló minőségű, intelligens, és megbízható platformot eredményeznek a kormányzati- és vállalati ügyféligények kiszolgálására. Ez magában foglalja az üzleti termékek, megoldások és szolgáltatási platformok teljes kínálatát, beleértve a MateBook B laptopokat, a MateStation B asztali számítógépeket, a Display B monitorokat, a MatePad C táblagépeket, illetve a B sorozatú nyomtatókat és viselhető okoseszközöket.

Szigorú szabványok és adatvédelmi megoldások

A Huawei teljes körű támogatást nyújt ügyfeleinek a terméktesztelési szabványok, az adatbiztonsági megoldások és a teljes életciklusra kiterjedő szolgáltatások terén, annak érdekében, hogy megfeleljen a kormányzati és vállalati ügyfelek szigorúbb igényeinek.

A Huawei Fogyasztói Üzletágának minden üzleti felhasználásra szánt terméke szigorú minőségbiztosítási teszteken esett át. Az üzleti asztali számítógépek többek között a robbanásveszély, a mechanikai rezgés, az alacsony légnyomás, az alacsony hőmérséklet, a magas hőmérséklet, a mechanikai hatás, a penész, a napsugárzás, a hőmérsékleti hatás, a rázkódás, a homokpor, a páratartalom és a savas légköri körülmények tesztjein megfelelően teljesítettek. A vállalat kizárólag válogatott anyagokat használ, a termékek tervezésénél pedig a hangsúlyt a megbízhatóságra és a biztonságra helyezi.

A Huawei többszintű adatvédelmi megoldást kínál a megbízható adatátvitel érdekében. A magánszféra védelmére vonatkozó “nincs fenyegetettség, nincs nyomonkövetés és nincs adatszivárgás” elvét szigorúan betartja, és figyelembe veszi a terméktervezés és -fejlesztés minden lépésekor.

Az vállalati felszereltség nem csupán a nagyobb termelékenység eszköze az iparban, hanem egyben az egyre intelligensebb és digitalizálódó gazdaság gerince is. A Huawei üzleti termékekre vonatkozó három alapelve, a minőség, az intelligencia és a megbízhatóság új lendületet adhat az iparágnak, és lehetőséget ad arra, hogy bármelyik iroda okos lehessen.

Hirdetés

További cikkek a témában