Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Innováció

Géppark fejlesztés az EFT és Társai Kft-nél

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az EFT és Társai Kft-nél

2022 / 03 / 04


Az EFT és Társai Kft. a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00605 azonosítószámmal 2021.10.21-én támogatói döntésben részesült, melynek keretében 82,50 millió Forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A projekt megvalósítási helyszínén, Kecskeméten a munkafolyamatokat segítő eszközök beszerzése és a munkatársak fejlesztése áll a projekt fókuszában.


Az EFT és Társai Kft. a régió egyik fontos és jelentős fémforgácsoló vállalkozása Kecskeméten. A siker és a növekedés egyik záloga az elmúlt több mint 15 évben a folyamatos fejlesztés, legyen szó a gépparkról vagy az emberi erőforrásról. A jelen GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 kódszámú felhívás keretében megcélzott tevékenységek is ennek az elvnek felelnek meg.

A beszerezni kívánt CNC függőleges megmunkáló központ és CNC eszterga révén a cég alkalmazkodni tud a piac változó igényeihez a megmunkálási folyamatok lerövidítésével és a minőség (megmunkálási pontosság) növelésével. Az új berendezések ezen felül lehetőséget biztosítanak nagyobb munkadarabok megmunkálására, amivel új ügyféligényeket, partnereket tudnak kiszolgálni, ezáltal újabb piacokat meghódítani, illetve lehetővé teszi újabb üzleti kapcsolatok kialakítását. Ezen túlmenően az új berendezés beállításával a gyártási kapacitás is növekszik, így a szállítási határidők is rövidülhetnek.

A géppark fejlesztése, korszerűsítése fontos tevékenység, de ennek ideális esetben párosulnia kell a munkatársak fejlesztésével, legyen szó a gépkezelők oktatásáról vagy olyan területekről, amelyeken növelhető az ügyfélelégedettség vagy a folyamatbiztonság.

A piacon rendkívül fontos az adott szituációk, felmerülő problémák hatékony megoldása a határidőre történő szállítás érdekében, ezért a kollégák számára időgazdálkodási és problémamegoldási képzést kívánnak nyújtani.

A tanácsadás keretében pedig igyekeznek rávilágítani azon fejleszthető területeikre, elsősorban a vezetésben és a folyamatkezelésben, amelyek esetleg hosszú távon gátat szabhatnának a cég további fejlődésének.

A tervezett eszközök beszerzése, valamint a képzési és tanácsadási szolgáltatások igénybevétele a cash-flow-ra, a jövedelmezőségre, a cég stabilitására kedvező hatást gyakorolnak. A tervezett fejlesztés a nagyobb árbevétel mellett a meglévő állandó költségek szintjének minimális változtatása a jövedelmezőség javulását fogja eredményezni.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, 82,50 millió forint európai uniós támogatás segítségével

További információ kérhető:

Csabai Ferenc József, ügyvezető

+36 76 800 043

palyazat@eftestarsai.hu

Hirdetés

További cikkek a témában