Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Szüreti hangulattal érkezik októberben FANUC Fröccsfesztiválja

A megszokott kellemes légkörrel, kiváló szakmai előadásokkal, gépbemutatókkal és természetesen társkiállítókkal várja vendégeit a FANUC Hungary Kft. törökbálinti székházában október 5-én és 6-án. Az esemény fókuszában a fenntarthatóságra optimalizált fröccsöntési termelési technológiák állnak majd.

A műanyagfröccsöntési szakma számára kínál jó hangulatú beszélgetéseket, könnyed, mégis tartalmas programokat a FANUC Fröccsfesztiválja. Az idei esemény a fröccsöntés energiaoptimalizálási lehetőségeire fókuszál, a témával pedig nemcsak a FANUC munkatársai, hanem a társkiállítók is részletesen foglalkoznak majd. A kiállítóteret megtöltik majd azok a gyártók és partnerek, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal teszik még pontosabbá, tartósabbá és kiszámíthatóbbá a ROBOSHOT fröccsöntőgépek működését.

Az aktuális szakmai kihívások megoldásában gép- és perifériabemutatók lesznek a látogatók segítségére, az eseményen részt vesz a Biesterfeld AG, a Cavity Eye, a Meusburger, a Sepro Group és a Tool-Temp is. Így a Biesterfeld jóvoltából szó lesz az alapanyagpiacról, a legújabb műanyagtermékek gyártásához szükséges anyagokról, tulajdonságaikról, illetve az adalékanyagokról is. Az automatizálásról a ROBOSHOT fröccsgépeket forgalmazó FANUC mellett a Sepro Group is előadást tart majd – speciális lineáris robotos automatizálási megoldásait mutatja be a gyártó. A CavityEye előadásában és bemutatójában a gyártásfelügyeleté lesz a főszerep, illetve a selejt képződésével járó veszteségekről.

A nap folyamán szó lesz még szerszámfelügyeletről, fröccsöntőszerszám-gyártásról, forrócsatorna-vezérlési lehetőségekről, temperáló és vízhűtő berendezésekről, egyéb perifériákról, illetve gépfinanszírozásról, valamint az elérhető pályázatok köréről is. Ezáltal a látogatók teljes körűen megismerhetik a FANUC fröccsöntők működésének jellemzőit, üzemeltetésének paramétereit és a finanszírozás módjait, lehetőségeit is.

A kiállítótérben a helyszínen is megtekinthetik majd a FANUC RoboShot α-SiB szériájának újdonságait munka közben: egy 50, egy 130 és egy 150 tonnás záróerejű ROBOSHOT is munkába áll majd délutánonként. A pontos gyártás mellett az energiatakarékos működés bemutatása is cél: a gépek 70 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint hidraulikus, és 15 százalékkal kevesebbet, mint más elektromos fröccsöntők. A délutáni műszakban dolgozó fröccsgépekkel egyszerű műanyag tárgyakat készítünk, hogy a teljes gyártási folyamat lépéseit bemutathassuk majd.

Az esemény mindkét nap ingyenesen látogatható, azonban a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráljon a weboldalon az űrlap kitöltésével és készüljön fel az októberi FANUC Fröccsfesztiválra, ahol a szakmai program mellett szüreti fogások, jó hangulat és kapcsolatépítési lehetőség várja majd!

https://froccsfesztival2022.fanuc.eu/

Hirdetés

További cikkek a témában