Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Legyen sokoldalúbb és csökkentse költségeit a Seco X-Head gyorsan cserélhető marófejrendszerével

A gyártók sokoldalúságának és további hozzáadott értékének biztosítása érdekében a Seco piacra dobta új X-Head gyorsan cserélhető marófejrendszerét.

A rendszer segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen válthatnak a különböző tömör keményfém marási geometriák és típusok között, hogy optimalizálják a marási műveleteket, miközben csökkentik a gyártási költségeket és a szükséges szerszámok számát.

Gyors és egyszerű szerszámváltás csupán egy csavarkulcs elforgatásával

A marófejek számos elérhető szár hosszra szerelhetők a még nagyobb sokoldalúság érdekében, kis és nagy kinyúlási lehetőséggel a különböző túlnyúlási hosszokhoz. A fejcserék csak egy egyszerű csavarkulcs elforgatását igénylik, így nem kell levenni a befogóelemet a gépről a vágóél cseréje érdekében. A felhasználóknak az 50 mikronon belüli pontosságú, biztonságos és megbízható rögzítésnek köszönhetően nem kell újra és újra visszaállítaniuk a szerszámhosszt.

Egy szerszám végzi el a teljes marási munkát

Gary Meyers – a Seco tömör keményfém marási termékmenedzsere – szerint a műhelyeknek gyakran sok különböző szármarót és befogóelemet kell vásárolniuk a munkadarabok különböző tulajdonságainak megmunkálásához, ami magasabb költséget jelent egy projekt számára.

„A Seco X-Head gyorsan cserélhető marófejrendszere többféle geometriával és típussal alkalmazkodik a különböző megmunkálási igényekhez, de további befogóelemek nélkül”

– mondja.

A 194-féle elérhető vágófejjel a felhasználók több különböző marót is választhatnak a különböző műveletekhez, valamint válogathatnak a speciális, nagy teljesítményű, sokoldalú, és univerzális típusú geometriák közül. A Seco metrikus és colos beosztású termékeket is kínál a fejekhez és a szárakhoz.

Az új X-Head rendszer funkcióival és specifikációival kapcsolatos további információkért látogasson el a marófej-rendszerek oldalra a www.secotools.com címen.

Hirdetés

További cikkek a témában