Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Innováció

Fejlesztések támogatása az EFT Szerszámok Kft-nél

A modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatása az EFT Szerszámok Kft-nél.


Az EFT Szerszámok Kft. 2022.02.22-én támogatói döntésben részesült a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-04095 sorszámú projekt keretében, ahol 89 500 000 Forint európai uniós támogatás segítségével valósítja meg a három komponensből álló projektjét Budaörsön a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

A projekt keretében három fő terület mentén kerül sor fejlesztésre, a fejlesztés céljai röviden:
eszközbeszerzés, napelemes rendszer telepítése, képzés és tanácsadás megvalósítása


A projekt gépbeszerzései komponensének keretében szeretnénk olyan eszközöket beszerezni, melyek segítségével tudunk reagálni az elektromos autók kínálatának és piacának növekedésére, mert ez jelentős változásokat hoz az ehhez szükséges alkatrészek tekintetében.

A napelemes rendszer telepítésével szeretnénk energiakiadásainkat csökkenteni, valamint az elektromos autók fejlődése és térnyerése miatt valószínűsíthető, hogy a közeljövőben társaságunk gépjármű flottájában megjelennek az elektromos meghajtású járművek is. Megfelelő kialakítással ezen autók töltése történhet majd a napelemes rendszerről.

Társaságunk a jövőben nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a munkatársak, elsősorban a középvezetői pozícióban lévők és az értékesítési területen dolgozók továbbképzésére, hogy a korábban feltárt hiányosságokat vagy fontos készségeket a társaság és maguk a munkavállalók érdekében fejleszteni tudjuk. Ezért soft skill képzést valósítunk meg.

Továbbá a tanácsadás keretében vezetői- és menedzsment tanácsadást/fejlesztést tervezünk projektünkben igénybe venni.

A beruházás befejezésére várhatóan 2024 első negyedévében kerül sor.

További információ kérhető:
Csabai Ferenc ügyvezető
+36 23 500 040
eftiroda@emuge-franken.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában