Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Innováció

EFT és Társai Kft fejlesztések támogatása

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az EFT és Társai Kft-nél


Az EFT és Társai Kft. a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00605 azonosítószámmal 2021.10.21-én támogatói döntésben részesült, melynek keretében 82,50 millió Forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A projekt megvalósítási helyszínén, Kecskeméten a munkafolyamatokat segítő eszközök beszerzése és a munkatársak fejlesztése áll a projekt fókuszában.


Az EFT és Társai Kft. a régió egyik fontos és jelentős fémforgácsoló vállalkozása Kecskeméten. A siker és a növekedés egyik záloga az elmúlt több mint 15 évben a folyamatos fejlesztés, legyen szó a gépparkról vagy az emberi erőforrásról. A jelen GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 kódszámú felhívás keretében megvalósított projektelemek is ennek az elvnek felelnek meg.

A beszerezett CNC függőleges megmunkáló központ és CNC eszterga révén a cég alkalmazkodni tudott a piac változó igényeihez a megmunkálási folyamatok lerövidítésével és a minőség (megmunkálási pontosság) növelésével. Az új berendezések ezen felül lehetőséget biztosítanak nagyobb munkadarabok megmunkálására, amivel új ügyféligényeket, partnereket tudunk kiszolgálni, ezáltal újabb piacokat meghódítani, illetve lehetővé teszi újabb üzleti kapcsolatok kialakítását. Ezen túlmenően az új berendezés beállításával a gyártási kapacitás is növekszik, így a szállítási határidők is rövidülnek.

A géppark fejlesztése, korszerűsítése fontos tevékenység, de ennek ideális esetben párosulnia kell a munkatársak fejlesztésével, legyen szó a gépkezelők oktatásáról vagy olyan területekről, amelyeken növelhető az ügyfélelégedettség vagy a folyamatbiztonság.

A tervezett eszközök beszerzése, valamint a képzési és tanácsadási szolgáltatások igénybevétele a cash-flow-ra, a jövedelmezőségre, a cég stabilitására kedvező hatást gyakorolnak. A fejlesztés a nagyobb árbevétel mellett a meglévő állandó költségek szintjének minimális változtatása a jövedelmezőség javulását eredményezni hosszútávon.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg, 82,50 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető:
Csabai Ferenc József, ügyvezető
+36 30 948 03 93
eftcsabai@emuge-franken.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában