Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Magas színvonalat kínáló szintező ék

Bár az idő mindig meghatározó az egyes projektek kivitelezése során, a sietség sosem mehet a minőség rovására. A precíz burkolási munkákat ugyanakkor nagyban segíteni tudja a szintező ék alkalmazása. Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy egy valóban forradalmi találmányról van szó, amivel egyszerűen lehet dolgozni és tökéletes végeredmény érhető el. Talán még a készítők sem tudták, mekkora népszerűségnek fog örvendeni a lapszintező rendszerek ezen generációja, amit az ékes típusok jelentenek. Természetesen, mint minden új eszköznél úgy ezeknél is voltak kiküszöbölendő hibák, de a visszajelzések alapján történő újításokkal, valamint a professzionális alapanyagok bevonásával, ma már nem érheti szó a ház elejét semmilyen téren.

Hogyan és mire használható fel a szintező ék?

Nincs rosszabb annál, mint amikor valaki tényleg igyekszik figyelni a részletekre, de ennek ellenére a vágyott végeredményben mégis hibák fedezhetők fel. A csempézés során már minimális eltérések is problémát okozhatnak. Néha a lapok mérete tér el picit, máskor pedig a ragasztó száradása alatt alakulnak ki anyagmozgások. A szintező ék célja ezeket kiküszöbölni. A rendszer voltaképpen 2 fő részből tevődik össze. Az egyik a talp, ami bekerül a lapok alá, miközben a felső, fül része azok fölé emelkedik. Ide lesz behelyezve a szintező ék egyetlen mozdulattal. Az ék rásimul a 2 egymás mellett lévő csempe felületére, majd azokat stabil, vízszintes helyzetbe hozza és úgy is tartja a száradásig. Végül pedig egyetlen erőteljes mozdulattal eltávolítható.

A szintező ék igényre szabottan

A piacon és a szakemberek körében a nagy ékes rendszerek a leginkább keresettek, amiknek jeles képviselője a TLS-PRO termékcsalád. Ennek elérhető még SMART és ECO verziója, amik ugyanolyan prémiumminőségű alapanyagokból készülnek, de költségeiket tekintve alacsonyabb értéket mutatnak a továbbfejlesztett gyártási technológiának hála. Az egyenesen a gyártótól érkező szintező ék akár 25 alkalommal is használható, így rendszeresen csak a talpakat kell pótolni, amik a típusuktól függően fugatávtartóként is működnek. A technológia adott, már csak használni kell azt.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés