Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

INNOMOTICS – új név a villamos hajtásoknál

Új névvel jelentkezik a Siemens a villamos hajtások világában! Az Innomotics 2023. július 1-jétől a Siemens AG jogilag független, 100 százalékos tulajdonú leányvállalataként tevékenykedik Németországban. A globális változás 2023. október 1. bezáróan megtörtént.

A Villamos motorok és hajtóművek területén az egyik legnagyobb európai gyártó a Siemens, pontosabban a Siemens Large Drives, s.r.o. 2021. november 11-én a Siemens AG bejelentette a Large Drives Applications (LDA) tevékenységének szétválasztását. A kiválási folyamat során kiderült, hogy az LDA értéklánca és gyártási technológiái sok közös vonást mutatnak a Digital Industries Motion Control üzletágával, különösen a kisfeszültségű motorok (LVM) és a hajtóműves motorok (GM) tekintetében. A Siemens AG 2022. november 17-én közölte, hogy ez a két szegmens egy új, önálló jogi formájú egységbe olvad. Az új integrált vállalat a kisfeszültségű villanymotorok, a középfeszültségű villanymotorok, a középfeszültségű frekvenciaváltók és a hajtóműves motorok szegmensében az INNOMOTICS nevet kapja.

innomotics lammers trióda

Az Innomotics portfóliója a fenti termékcsoportok minden igényt kielégítő, végponttól végpontig terjedő kínálatát foglalja magában, amelyet innovatív megoldások, a digitalizációs portfólió és a szolgáltatások széles skálája egészít ki. Ez egyaránt vonatkozik az új rendszerekre és a meglévő rendszerek karbantartására, javítására és utólagos felszerelésére. Így az Innomotics minden iparágban biztosítja az energiahatékonyságot, csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását, és minimalizálja a rendszerek szénlábnyomát. A digitalizációs know-how és a széles körű szolgáltatások a kínált hajtások teljesítményét és rendelkezésre állását a legmagasabb szinten tartják. Az INNOMOTICS a jövőben is együttműködik a Siemens más üzletágaival, például a technológiákhoz és az értékesítéshez kapcsolódó termékpartnerségek révén, valamint beszállítói és szervizkapcsolatok keretében. A Siemens Zrt. továbbra is a portfóliójában tartja a kisfeszültségű frekvenciaváltók, PLC-k, szervóhajtások és szervomotorok körét.

Az INNOMOTICS termékek magyarországi képviseletét a Lammers Trióda Motor Kft. látja el. Cégünk több mint 25 éves tapasztalatával tudjuk támogatni és segíteni az akadálytalan átállást.

Segítünk a magyarországi felhasználóknak, hogy azonos szakmai szintű és rugalmas kiszolgálást kapjanak, hasonlóan, mint az átalakulás előtt! – Üveges Zsolt ügyvezető, Lammers Trióda Motor Kft.

Komplex szolgáltatás igény szerint!

A Lammers Trióda Motor Kft., Siemens Zrt.-vel együttműködve megoldást nyújt a felhasználóknak, ha igényük nemcsak Villamos motorokra, hajtóművekre, és középfeszültségű frekvenciaváltókra, hanem ezekkel együtt kisfeszültségű frekvenciaváltókra, PLC-kre, szervóhajtásokra és szervomotorokra is kiterjed. Kívánságuk szerint össze tudjuk állítani a fenti termékekből álló ajánlatokat is, ezzel biztosítva, hogy egy kézből egy szakértőtől együtt megoldást kapjanak. Ezzel le tudunk fedni minden hajtás igényre kiterjedő elképzelést.

Kérem keressenek minket az új INNOMOTICS és Siemens hajtás termékek körével:

www.triodamotor.hu/elerhetosegek/

lammers triódainnomotics


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában