Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Új név INNOMOTICS!

Villamos motorok – Új név, mégis 150 éves tapasztalat a kis és középfeszültségű motorok európai gyártói piacán!

A Siemens AG 2023-ban úgy döntött, hogy átszervezi a kínálati termék portfólióját és ez mára meg is valósult.  A villamos motorokat ezentúl az INNOMOTICS GmbH fogja kínálni, mely a Siemens tulajdonában álló önálló cég.

A Siemens portfóliójának hangsúlyeltolódása új lehetőségeket kínál az INNOMOTICS számára a motorok és nagy meghajtások jól megalapozott piacán. A Siemens az automatizálásra, a digitalizációra és a szoftverekre összpontosít, és teljesen integrált automatizálást „Xcelerátor”-t vezet be. A hagyományos a kis és középfeszültségű Siemens motorok és a nagy hajtások területén erős piaci pozíciókkal rendelkezik. Az INNOMOTICS jogi személyként különvált, hogy a motorok és a nagy hajtások üzletágára összpontosíthasson!

Az INNOMOTICS piacvezető szerepet kíván betölteni a villamos motor üzletágban, 3 mrd euró éves árbevétellel, 15 000 alkalmazottal, 150 éves gyártói tapasztalatával és 16 gyárral.

Mire fókuszál az INNOMOTICS?

  • Az INNOMOTICS három üzletágra fókuszál a motorok, hajtások, megoldások, klasszikus és digitális szolgáltatások széles portfólióját kínálja a fenntartható mozgatás érdekében:
  • LV Kisfeszültségű villamos motorok aszinkron, reluktancia és állandó mágneses technológiával. A legmagasabb minőség és hatékonyság kínálata.
  • HV Középfeszültségű motorok ipari alkalmazásokra, melyeket a kulcsfontosságú hajtásokban alkalmazhatják.
  • MV Középfeszültségű hajtások (frekvenciaváltók), fenntarthatóbb jövő érdekében a feldolgozóiparba és minden iparági szegmensbe, beleértve a hálózati alkalmazásokat is.

A termék kínálatot szolgáltatásainkkal is segítjük

Az INNOMOTICS gyár és képviselete a Lammers Trióda Motor Kft kínálatával szeretné támogatni Vevőink korszerű villamosítási, automatizálási és digitalizálási megoldásait, a termelékenység, a hatékonyság és a fenntarthatóság terén.

Ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésükre, amelyek iparágvezető szolgáltatásokat és digitalizációt nyújtanak, hogy biztosítsák ügyfeleink eszközeinek termelékenységét, rendelkezésre állását és megbízhatóságát.

Mit nyernek a Vevők az INNOMOTICS új céggel és a Lammers Trióda Motor Kft-vel?

Az ügyfelek a Siemens örökségéből profitálnak, amelyet az INNOMOTICS GmbH és a Lammers Trióda Motor Kft. által vezérelt új ambíciók egészítenek ki. Az INNOMOTICS azonos termékkínálatot, azonos minőséget, azonos gyárakból, azonos alkalmazottakkal, azonos értéket kínál, mint a Siemens.

Mit szeretnénk fejleszteni?

  • élesebben fókuszálni a piac kihívásaira,
  • szorosabb ügyfélkapcsolatokat teremteni,
  • gyorsabb üzleti végrehajtást nyújtani,
  • az ügyfélhez közelebbi megoldásokkal.

Az INNOMOTICS GmbH és a Lammers Trióda Motor Kft. megtesz mindent, hogy az átalakulás zökkenőmentesen történjék és a Vevők ténylegesen csak kedvezőbb feltételeket kapjanak.

triodamotor.hu

 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában