Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

AUTOMOTIVE HUNGARY

Foglalja le helyét az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításon kedvezményes áron és válassza ki standhelyét a pavilonban jelentkezésével egy időben! Kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. április 15.

5. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2017. október 18-20. Legyen Ön is kiállító a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumon, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére!

hungexpo-automotive_2017

MÚLT – ADATOK:

Az autóipari trendek és a piaci igények alapján, szakmai partnereivel közösen, a Hungexpo Zrt. 2013-ban megszervezte az első AUTOMOTIVE HUNGARY-t, melynek társrendezvénye az AUTÓTECHNIKA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás lett. Azóta a kiállítási-csokor folyamatosan nő, mind kiállítószámban, mind területben, mind a szakmai látogatókat tekintve, és a régióban meghatározó eseménnyé nőtte ki magát.

Az elmúlt években 16 ország összesen 537 kiállítója vett részt legalább egyszer a komplex járműipari fórumon, melyre 2016-ban:

  • rekordszámú látogató – 10 000 szakember érkezett
  • 11 ország 250 kiállítója hozta el termékeit és szolgáltatásait
  • 7 000 m2 kiállítási területen

A 4 magyarországi gyártótelephellyel rendelkező vállalat – Audi, Mercedes, Opel, Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók széles rangsora volt jelen. A kiállítók újdonságaik, termékeik, szolgáltatásaik bemutatása mellett többek között HR ajánlatokkal is várták a szakembereket.

2017

Idén a piacvezetők, gyártók és beszállítók részvételével újra megrendezzük a járműipar komplex fórumát, melyen már fix helyük van többek között a szakmai szervezet kollektív standjainak, az Apollo Tyres-nak, a Flexnek, a FANUC-nak, a Keyence-nek, a Knüppelnek, a KUKA-nak, a Mitutoyonak, a TyssenKruppnak vagy a Wedconak.

A sort új kiállítók is bővítik Németországból, Spanyolországból, Koreából és Törökországból.

Csatlakozzon hozzájuk Ön is, válassza ki a pavilonban cége számára a legmegfelelőbb helyet!

PROGRAMOK

A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

Szakmai partnereink közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú programon vehetnek részt, akik kilátogattak a kiállításra.

SPECIALITÁSOK MINDEN KIÁLLÍTÁSON:

  • AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether – verseny műszaki egyetemisták, főiskolások autóépítő csapatai számára, mely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.
  • BESZÁLLÍTÓI FÓRUMOK – 450 ÜZLETI TÁRGYALÁS 2016-ban – a járműiparban dolgozó szakemberek számára szervezett üzleti találkozók, melyeken új üzleti kapcsolatokat építhetnek (JETRO, HIPA, MAJOSZ).
  • MAGAS SZÍNVONALÚ SZAKMAI KONFERENCIÁK (Portfolio.hu, MAGE, BPMK)

SZAKMAI PARTNEREK:

  • Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
  • Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete (MAJOSZ)
  • Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

 

KEDVEZMÉNYES ÁRAK KIÁLLÍTÓKNAK:

A kiállításra előjelentkezési kedvezményeket kínálunk helydíjainkból. Kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. április 15.

Csatlakozzon a magyar járműipar komplex fórumához, küldje be jelentkezési ívét, és foglalja le helyét kedvezményesen!

TÁRSRENDEZVÉNY: AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Kérdés esetén, forduljon hozzánk bizalommal, a szervező csapat készséggel áll rendelkezésére a +36-1/263-6384-es, a +36-1/263-6341-es és a +36-1/263-6049-es telefonszámokon, vagy az automotivexpo@hungexpo.hu e-mail címen!

www.automotivexpo.hu

Hirdetés

További cikkek a témában