Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Kenőanyagok a gépiparban

A Klüber Lubrication a termékminőség éllovasa. Egy aktuális tanulmány összehasonlítja a speciális kenőanyagok nemzetközi gyártóit.

A  TechSci Research piackutató intézet aktuális tanulmányában a Klüber Lubrication a speciális kenőanyagok nemzetközi gyártói között a termékminőség kategóriában a csúcspozíciót foglalja el, és az értékesítésben top 3. helyezést ért el. A jelentés öszesített rangsora szerint a Klüber Lubrication ezzel az éllovas.

Klüber Lubrication az IPAR NAPJAI és MACH-TECH kiállításon: A pavilon 309C stand

Magyarországon a vállalat a Klüber Lubrication Austria által képviselteti magát, és az idei IPAR NAPJAI kiállításon is jelen lesz. A látogatók a helyszínen a regionális szakértőktől tudnak kenőanyag megoldásokról és ügyfélorientált szervizprogramokról tanácsadást kapni. A tribológiai szakértő cégnél a tanácsadás jóval többet jelent, mint az egyszerű kenőanyagajánlást, így például a KlüberEfficiencySupport szolgáltatás segítségével optimalizálhatók a karbantatási indőintervallumok, növelhető a gyártási kapacitás, és energia-, illetve alkatrész költségek takaríhatóak meg.

Az IPAR NAPJAI 2017 látogatóit három termékújdonság fogadja 

A Klüberplex BEM 41-132 egy magas hőmérsékletre és hosszú utánkenésre alkalmas gördülőcsapágy kenőzsír. A csapágy-igénybevételekhez fejlesztett kopásvédő adalékoknak köszönhetően ez a kenőanyag megnövelt élettartammal rendelkezik, és ezáltal csökkenti a karbantartási ráfordítást. A széles alkalmazási hőmérséklet tartománya és az optimalizált olajleadó képessége igen széles felhasználási területet tesz lehetővé.

Az új QUIETSCH-EX SPRAY-nek köszönhetően nincs több nyikorgás és alkatrész megszorulás. Ez az univerzális kenőfolyadék jóval többet tud, mint egy hagyományos kenőolaj. A gyakorlatban olyan kenőolajként működik, amely jó kúszóképessége miatt bejut a legszűkebb résekbe és az el nem érhető súrlódási helyekre. Ezentúl oldja a rozsdát, tisztít, véd a korróziótól és segít a fémek és műanyagok tiszta és precíz megmunkálásában. Ez az univerzális folyadék nemcsak az iparban, hanem a szabadidős tevékenységeknél és a szervizekben is alkalmazásra talál.

Az olyan nehezen megoldható kenési helyzetekre, mint például a fejünk feletti kenési helyek, mutatja be a Klüber Lubrication az új  Klübersynth NH1 4-68 Foam Spray-t, amely egy magasan adalékolt kenőolaj bázisra épülő innovatív habtechnológián alapul. A hab és olaj egyedülálló kombinációja lehetővé teszi a lecsöppenés mentes felvitelt a fejünk felett is. A kapilláris hatás lassú, de határozott kenőanyag bejutás által biztosítja az optimális felhasználást.  Ez a hab spray NSF H1 regisztrált, így élelmiszeripari felhasználásra is engedélyezett.

A speciális kenőanyagokkal kapcsolatos bármely kérdés esetén a Klüber Lubrication  kenéstechnikai szakértői az IPAR NAPJAI és MACH-TECH 2017 kiállítás A pavilon, 309 C standján készséggel állnak rendelkezésre.

A Klüber Lubrication-ról

Klüber Lubrication a világ egyik vezető speciális kenőanyag gyártója, amely high-end megoldásokat kinál kivétel nélkül minden ipari ágazatban, minden regionális piacon. A cég termékeinek legnagyobb részét speciális vevői igényekhez fejleszti és gyártja. A Klüber Lubrication több mint 85 éve nagyértékű speciális kenőanyagok, intenzív tanácsadó, szakértői munka és széles körben elérhető szerviz szolgáltatások által törekszik a piac növekvő kihívásainak megfelelni. A vállalat rendelkezik minden szokásos minősítéssel és a kenőanyagiparban egyedülállóan összetett mérőpadi vizsgáló létesítménnyel.

A Klüber Lubrication 1929-ben Münchenben, mint áványolajtermékek gyártó- és kiskereskedelmi cége jött létre. Ma a weinheimi központú Freudenberg Gruppe konszern részeként a Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG üzletág integrált tagja. A Klüber Lubrication közel 2000 munkatársat foglalkoztat, több mint 30 országban világszerte.

www.klueber.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában