Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Renishaw a Mach-Tech 2017 kiállításon

A Renishaw kiállítóként idén is jelen lesz a Mach-Tech 2017 kiállításon. A rendezvényen méréstechnikai termékcsaládunk néhány új tagját mutatjuk be. Látogasson meg minket az A pavilon 106C standján.

Renishaw

Univerzális eszköz egyedi mérési megoldásokra

Az Equator™ idomszeres mérőrendszer rugalmasan használható. Úgy tervezték, hogy nagy sebességgel, ismétlési pontossággal működjön és könnyen kezelhető legyen a kézi és automatizált alkalmazásokban egyaránt.

További információ: http://www.renishaw.hu/hu/equator-gauging-system–12595

Renishaw

Hatékonyabb termelés, automatizált folyamatok

A Renishaw mérőfejes megoldásai akár 90 %-kal is csökkenthetik a beállítás időigényét. Továbbá a szerszám bemérési, szerszámtörés-érzékelési, munkadarab-bemérési és gyártásközi ellenőrzési megoldások révén, a rendelkezésre álló folyamatszabályozási lehetőségeket is javítják.

További információ: http://www.renishaw.hu/hu/equator-gauging-system–6073

Renishaw

Első lépés a folyamat fejlesztésében

A Renishaw lézeres interferométer- és körteszt rendszerei értékelik, figyelemmel kísérik és javítják a szerszámgépek, koordináta-mérőgépek (CMM-ek) és egyéb, helyzetbeállításra érzékeny mozgatórendszerek statikus és dinamikus teljesítményét.

További információ: www.renishaw.hu/hu/equator-gauging-system–6330

Renishaw

Pozíció- és mozgás ellenőrzés

Nagy teljesítményű, abszolút és inkrementális lineáris útmérő és forgójeladó rendszerek. Megbízhatóság minimális karbantartással, bizonyos esetekben karbantartás nélkül.

További információ: www.renishaw.hu/hu/equator-gauging-system–6331

Szeretettel várjuk a Mach-Tech 2017 kiállításra, a regisztrációhoz kérjük kattintson ide. Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal: Renishaw Hungary.

www.renishaw.hu

 

 

 

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában