Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

EMO 2017 – DMG MORI a jövő gyártástechnológiája

Szeptember 18-tól 23-ig újra jelen lesz a DMG MORI az EMO kiállításon, a 2-es csarnok, északi bejáratánál, mintegy 10.000 m2-es pavilonnal. 80 csúcstechnológiás szerszámgépet mutatnak be, a folyamat integrált megoldásoktól kezdve a jövő digitális gyárának elemeiig.

Út a digitalizációhoz

A következő Hannover-i EMO kiállítás kulcstémaja az „út a digitalizációhoz”, mely keretén belül a világ összes gyártója bemutatja, mivel készül fel a „digitális gyár” felépítéséhez. A DMG MORI egyik alappillére az applikáció alapú CELOS® vezérlő- és operációs rendszer, a DMG MORI technológiai ciklusok és az ügyfél igényeire szabott szoftver megoldások. Továbbá bemutatásra kerülnek a legújabb automatizálási megoldások az új, egyedi VERTICO dizájn keretén belül.

Az additív gyártástechnológia jövője

A DMG MORI bemutatja az EMO-n legújabb fejlesztéseinek eredményeit az additív technológia területén. Kiállításra kerül két technológia a lézer depozíciós fémpor hegesztés és a szelektív lézerolvasztásos fémpor ágyas technológia. E két technológia egy szerszámgépen belül is elérhető, így biztosítva a széleskörű gyártástechnológiai megoldást.

DMG MORI Technology Excellence Center

A DMG MORI Technológiai Központja az EMO kiállításon bemutatja mit ért az alatt, hogy „terméktől a folyamatig”. A DMG MORI kulcsrakész megoldásokat kínál a repülőgépipar, autóipar, szerszám- és orvostechnikai ipar számára.

Új 8 világpremier

A DMG MORI 8 világpremier gépet mutatja be a 2017-es EMO-n, mind marás, mind esztergálás területén. Bemutatásra kerül többek között: a legújabb CTX 2500/700 univerzálisan alkalmazható 5-dik generációs CNC eszterga központ, a CLX 550-es eszterga központ, mely nagyobb alkatrészek megmunkálására képes, mint elődje. Az új NTX 2500-as géppel a DMG MORI új területeit kutatja fel a maró-esztergáló technológiáknak. A legújabb harmadik generációs CTV 250, az új MULTISPRINT 25-ös és MULTISPRINT 36-os kiválóan alkalmazhatóak automatizált gyártósorokon. A meglévő XXL méretű gépek új tagjai is kiállításra kerülnek, a DMU 340 Gantry és a DMU 200 Gantry.

www.dmgmori.com

Hirdetés

További cikkek a témában