Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Magasabb termelékenység Mazak-kal

A Yamazaki Mazak két új függőleges megmunkáló központot mutatott be az európai piacon, kifejezetten a bérmunkával foglalkozó alkatrészgyártókat megcélozva.

Az újonnan tervezett VCN-530C egy európai gyártású függőleges megmunkáló központ, melyet egy percenkénti 18,000 fordulatszámmal forgó maró orsó hajt. A nagysebességű orsót tartalmazó csomag golyóorsó hűtést is biztosít az X-, Y- Z- tengelyeken, ahol a stabil pontosságot a Mazak Intelligens Hőpajzsa adja. A gép a 42 m/min maximális gyorsjárati sebesség, a nagy sebességű gyorsítási és lassítási kapacitás, a rövid 2,8 másodperces forgácsolások közti idő, valamint egy 1,300mm x 550mm méretű munkaasztal segítségével csökkenti le a ciklusidőt.

A kiváló hozzáférhetőséget a szélesre nyitható két első ajtó, a stabil megmunkálást az összes tengelyen megtalálható tartós lineáris vezetékek biztosítják. A VCN-530C függőleges megmunkáló központ SmoothG CNC vezérlővel is felszerelt.

A VCN-430A ugyanazokkal a magas szintű megmunkálási képességekkel rendelkezik, mint a VCN-530C, mindössze a munkaasztala kisebb, 900mm x 430mm méretű.

Minden Mazak VCN gép rácsatlakoztatható a Mazak Ipar 4.0 infrastruktúrájára: az iSMART Gyár koncepcióra, mely a 2017-es EMO-n debütált Hannoverben. A technológia megkönnyíti a gyártósor és a vezetői szint hálózatai között a gyártási adatok cseréjét a magasabb termelékenység és a jobb működés érdekében.

Képünkün a VCN-530C európai gyártású függőleges megmunkáló központ a 18,000 percenkénti fordulatszámmal forgó maró orsóval.

www.mazak.hu

Hirdetés

További cikkek a témában