Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Klüber – szintetikus, magas hőmérsékletre alkalmas kenőzsír

A Klüber Lubrication-nak most sikerült az élelmiszeripar számos területére egy új, magas hőmérsékletre alkalmas kenőzsírt kifejlesztenie, amely tartósan magas hőmérsékleten, egészen 160°C-ig megbízhatóan teljesít.

Az új, magas hőmérsékletre tervezett, Klüberfood NH1 74-401 csapágykenőzsír NSF H1 regisztrált és ISO 21469 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A kenéstechnikai szakértők szerint, korábban a cégek kénytelenek voltak a magas hőmérsékletnek kitett csapágyak kenésekor az  élelmiszerbiztonságból engedve ipari zsírokat bevonni. Mivel az innovatív, magas hőmérsékletre tervezett  kenőzsír 180° C-os hőmérsékleti csúcsig terhelhető, nemcsak a sűtőipari csapágyak kenésére nyújt tökéletes megoldást, hanem az élelmiszer- és csomagolóipar más szegmenseiben előfoduló csapágyakhoz is. Ezen túlmenően lehetővé teszi az alkalmazott kenőanyagok számának csökkentését, amely az felcserélés veszélyét minmalizálja.

Az innovatív polikarbamid sűrítő sokoldalúságát a fejlesztők a Klüberfood NH1 74-401 esetében egy szintetikus alapolaj teljesítőképességével és terhelhetőségével kombinálták.  Így közepes és magas hőmérsékleten hosszú utánkenési és karbantartási időközöket lehet elérni, és a gyártási tevékenység kisebb kenőanyag mennyiséggel is folytatható. A Klüberfood NH1 74-401 mind kézi felhordással, mind központi kenőrendszerrel alkalmazható. Máris igen nagy az érdeklődés a termék iránt.

www.klueber.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában