Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

FANUC székház megnyitó

Nagyszabású rendezvénysorozat keretében adták át és mutatták be szakmai partnereiknek a FANUC új magyarországi székházát.

A megnyitó alkalmából Dr. Y. Inaba, a FANUC elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy “a japán főhadiszállások mellett világszerte 45 leányvállalata van a FANUC-nak. A világ ipari gyártófolyamatainak fejlesztéséhez pedig az FA, Robot és Robomachine gépeinkkel járulunk hozzá. A FANUC Europe főhadiszállása Luxemburgban van és Európa szerte 20 országban van leányvállalata. Ezen európai országok fejlődése közül a Közép-Kelet Európai országoké Magyarországgal kezdve elképesztő. A növekvő FA, Robot és Robomachine üzletmenet és a magyar gyártási folyamatok várható fejlődésének reményében a FANUC HQ és európai központ úgy döntött, hogy a FANUC Hungary-nek szüksége van egy saját új irodára. Pillanatnyilag Magyarországon megközelítőleg 2.600 CNC, 4.700 Robot és 500 Robomachine eszközünk áll szolgálatban, így hozzávetőlegesen 8.000 FANUC termékről beszélünk.

Fanuc

Ezek a számok évről évre növekednek és a szerviz és támogatási rendszerünk egyre inkább előtérbe kerül. Az új irodával erősebbé kell tegyük a szerviz szolgáltatásainkat és tartalék alkatrész elérhetőségünket, hogy tovább javítsuk szolgáltatásaink színvonalát. A bemutatóteremben a legújabb modellek és funkciók kerültek megjelenítésre. Erősítenünk kell a partnereinknek nyújtott műszaki támogatásunkat. Szolgáltatásaink és műszaki támogatásunk magasabb szintre emelésének révén a magyar ipari termelés fejlődésében aktívan részt veszünk.

Japán főhadiszállásunkon jelentősen növeljük gyártási kapacitásunkat, így kiszolgálva a globális keresletet. Pár évvel ezelőtt megkezdtük gyártásunk fejlesztését havi 25.000 CNC vezérlésről 55.000-re növelni. A havi 5.000 robotos kapacitásunk hamarosan 11.000 robotra növekszik és a havi 2.000 Robomachine kapacitás 5.000-re emelkedik. Az új gyárak a jövő év végén lesznek teljesen készek. Ezek segítségével lényegesen lecsökkentjük a szállítási határidőinket. FANUC Corporation és minden FANUC leányvállalat elkötelezett beszállítója a gyártási folyamatoknak világszerte. Ebből az okból kifolyólag boldogok vagyunk, hogy egy olyan rendszert fejlesztünk, ami egyre inkább szerves része a magyar iparnak.”

www.fanuc.eu/hu

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában