Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

TaeguTec – Átfogó mobil alkalmazás műszaki felhasználóknak

A TaeguTec elindította a TTAPP alkalmazását, ami az első átfogó, mindenre kiterjedő műszaki mobil alkalmazás. Elérhető okostelefonon, vagy tablet számítógépeken, így a felhasználó hozzájut a TaeguTec szerszámok teljes spektrumához, illetve azok alkalmazhatóságához.

A TTAPP alkalmazás a TaeguTec virtuális szaktanácsadója, ami felkínálja a TaeguTec folyamatosan megújuló termékeit, megmunkálási megoldásait, továbbá láthatóvá teszi a koreai gyártó szerszámait a digitális média technológiájának segítségével. Az alkalmazás a felhasználók (szaktanácsadók, viszonteladók, végfelhasználók) számára elérhetővé tesz öt különböző hasznos és felhasználóbarát opciót, melyeknek a segítségével megkönnyíti a CNC programozók, gépbeállítók, mérnökök és valamennyi fémforgácsolásban járatos szakember számára a megfelelő szerszámok és megfelelő forgácsolási paraméterek kiválasztását.

Annak érdekében, hogy megtaláljuk a körülményeknek megfelelő, optimális megmunkálási megoldást, a TTAPP “Tool Advisor” (TTA) lesz segítségünkre. Ez az alkalmazás megkönnyíti a kiválasztását a legmegfelelőbb forgácsolási paramétereknek, illetve forgácsoló szerszámoknak ahhoz, hogy elérjük a leghatékonyabb és legköltségkimélőbb megmunkálást.

A TTAPP “e-Catalog” opció segítségével kiválaszthatjuk a megfelő szerszámot, váltólapkát és alkatrészt több úton is. Ha ismejük a megmunkálás jellegét, ikonok segítségével könnyedén eljuthatunk a legmegfelelőbb szerszámig. Ha ismerjük a szerszám megnevezését, akkor direkt módon is elérhetjük az alkalmazni kívánt szerszámokat.

A különböző szerszámgyártók széles választékú keményfém- és váltólapka minőségei (bevonatai) beazonosításához a TTAPP “Insert Converter” alkalmazás lehet a segítségünkre, mely a más gyártók lapka minőségeinek (bevonatainak) megfelelően megmutatja, hogy melyik TaeguTec váltólapka minőség (bevonat) a leginkább megfelelő választás.

A TTAP “Machining Calculator” opció okostelefonon és tableten történő alkalmazása egy olyan mérnöki kalkulátor, melynek alkalmazás során olyan forgácsolási paraméterekkel számol, mint a fordulatszám, az előtolósebesség, a forgács vastagság, a teljesítmény, a nyomaték, a forgácsoló erő, az anyagleválasztás és a megmunkálási idő.

Végül, de nem utolsósorban a TTAP “Machining Power” opció egy igen egyszerű, felhasználóbarát megmunkálási kalkulátor, melynek segítségével a becsülhető forgácsolási teljesítményt, anyagleválasztást, forgácsoló erőket és a fellépő nyomatékokat is kiszámolhatjuk különböző megmunkálási alkalmazások esetén.

A TTAPP alkalmazás elérhető IPhone, iPad és Android rendszerű okostelefonokon és tablet számítógépeken, letölthető a iTunes és a Google Play oldalakról. Megkérjük azokat a TaeguTec felhasználókat, akik már korábban telepítették a “TaeguTec e-catalog” alkalmazást, hogy távolítsák el a korábbi verziót és csak utána telepítsék az új TTAPP applikációt az iTunes –on vagy a Google Play-en keresztül.

www.taegutec.com

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában