Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A Mazak egyesíti az INTEGREX i-100-at és a BARTAC szállítópálya-rendszert

A Yamazaki Mazak egyesítette a BARTAC munkadarab kirakodót és szállítópályát INTEGREX gépcsaládjával,hogy új megoldást kínáljon a kész munkadarabok hatékony kezelésére.

 

A SmoothX vezérléssel ellátott INTEGREX i-100 BARTAC ST többfunkciós megmunkálógép, nagy munkatérrel, ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezzel garantálva a nagy pontosságú teljesítményt. Mind rúd, mind sokszög keresztmetszetű munkadarabok megmunkálására alkalmas egyetlen felfogásban létrehozva a nyers anyagból a végleges geometriát; egy gépen, egy kezelővel – DONE-IN-ONE.

A kompakt INTEGREX i-100 BARTAC ST többfunkciós megmunkálógép ideális kis méretű, bonyolult alkatrészek megmunkálására, két esztergaorsóval és egy maró orsóval rendelkezik, így a teljes 5-tengelyes megmunkálás is lehetséges.

Az INTEGREX i-100 nagysebességű főorsója 2 000rpm fordulatszámra, alorsója 6 000 rpm fordulatszámra, marófeje pedig 12 000rpm fordulatszámra is képes. A gép automata szerszámcserélővel és 36 szerszám tárolására alkalmas szerszámtárral van ellátva, ami igény esetén 72 férőhelyesre bővíthető.

A gép Intelligens Rúdadagoló Rendszere automatikusan tölti be az anyagot a szükséges, tokmánytól számított távolságig, így minimalizálva a felesleges rúdanyag-maradékot.

A gép egyik legkiemelkedőbb előnye, hogy kivételesen nagy – akár ø102mm-es – rúdanyag-kapacitással rendelkezik, így számos különböző – főleg 70 mm-es szögletes vagy extrudált profilos – alkatrész gyártására alkalmas.

Hirdetés

További cikkek a témában