Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Népszerű tudomány

Fedezze fel virtuálisan és tapasztalja meg a valóságban

Az igus útjára indítja a 2019-es motion plastics tour körutat!

Az igus kollégái mobil kiállítási standjukkal saját telephelyükön keresik fel az érdeklődő cégeket, és bemutatják, hogyan tökéletesíthetik műszaki megoldásaikat és csökkenthetik költségeiket a nagy teljesítményű polimerek alkalmazásával

Az igus roadshow-ja 2019-ben is útjára indul. Amit kínálunk: a legfrissebb híreket a motion plastics világának minden szegmenséből. Idén a mobil standunk látogatói nem csupán megérinthetik a nagy teljesítményű polimerből készült termékeket, de virtuálisan is elmélyedhetnek a motion plastics anyagok világában.

Az energialáncoktól, kábelektől és sikló-, golyós- vagy lineáris csapágyaktól kezdve egészen a kedvező árú automatizálási megoldásokig, a 3D-nyomtatásig és a smart plastics anyagokig – az 50 négyzetméteres mobil kiállítási stand nagyon szemléletesen mutatja be az igus nagy teljesítményű műanyagjainak előnyeit. Új lehetőségként az érdeklődők VR-szemüveggel nézhetnek körül az igus Köln Porz városrészének Lind kerületében található gyárában vagy a cég saját 2750 négyzetméteres tesztlaboratóriumában. Mindemellett a személyes találkozásnak is megvannak az előnyei. Az igus dolgozói közvetlen helyszíni találkozó keretében mutatják be az új termékeket, vitatják meg potenciális ügyfeleinkkel a különféle alkalmazási lehetőségeket, és javasolják az adott célra leginkább megfelelő terméket.

A műanyag megoldások szakértőinek vendégelőadása

Igazán könnyen megszervezheti, hogy az igus roadshow-ja Önhöz is ellátogasson. A www.igus.hu/roadshow linken egyeztetett napon a kiállítási stand akár üzemcsarnokban, akár az üzemudvaron egy órán belül felállítható. Az érdeklődő kollégák akkor tekinthetik meg a standot, amikor szeretnék, anélkül, hogy át kellene verekedniük magukat a kiállításokra jellemző tumultuson, és túl kellene kiabálniuk a vásár zaját. Április közepétől kezdődően abból a 120 termékből adunk ízelítőt, amelyeket az igus a 2019-es hannoveri vásáron mutatott be. Ilyen például az új CFROBOT8 plus buszkábel kétirányú csavarodási szögtartománnyal (± 360°/m) és élettartam-garanciával, az új kenés- és karbantartásmentes, nagy igénybevételre tervezett iglidur Q2E csapágy, valamint az intelligens, a normál csapágyakkal csereszabatos drylin W csapágy, amely azonnal figyelmeztet a meghibásodásra, és fokozza a berendezés üzembiztonságát.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az igus megduplázta a rendelkezésre álló mobil kiállítási standok számát. Tavaly a roadshow-ra 20 európai országban körülbelül 200 cég volt kíváncsi.

Az igus mobil kiállítási standjának működését a következő videó mutatja be:

www.igus.hu

Hirdetés

További cikkek a témában