Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

igus 2021 Motion Plastics Show

A 168 fejlesztést bemutató valóságos/virtuális vásári stand a digitális igus koncepció fontos része, mely révén az érdeklődők könnyebben megtalálhatják az alkalmazásuk specifikus követelményeinek megfelelő kenés- és karbantartásmentes motion plastics megoldást.

Az igus innovációs kiállítása 2020. májusában a kölni Porz-Lind városrész egyik kiállítócsarnokában kapott helyet, és itt tüntették ki a rangos iF Design Award-díjjal is. Idén ugyanitt nyitotta meg kapuit a 2021-es igus motion plastics show (imps), mely digitálisan is elérhető.  “Az új digitális vásári standot a tavalyi évben a virtuális konzultációk és vezetések során megszerzett tapasztalatot felhasználva fejlesztettük. Külön helyet kaptak a különféle iparági megoldások: a robotok 3D energiaellátását biztosító helytakarékos és teleszkópos triflex TRX rendszerek valamint a nehézgépek nagyteherbírású csapágya, az iglidur TX2. A műanyagok fenntarthatóságának témaköre kiemelt figyelmet és ennek megfelelően központi helyet kapott a vásáron.” – nyilatkozta Frank Blase, az igus CEO-ja.

Az igus különböző részlegeinek összesen 168 darab termékfejlesztését mutatják be a vásáron, 400 négyzetméter területen. Például megtekinthetik a költségtakarékos automatizálási megoldást, a drygear hajtóműveket kobotokhoz, vagy az élelmiszeripari alkalmazásokhoz fejlesztett FDA-minősítéssel rendelkező és kimutathatóan kopásálló iglidur I151 tribo-filament szálanyagot is. A narancssárga vásári stand már több, mint 55 000 látogatót fogadott a világ minden tájáról, hiszen virtuálisan szabadon látogatható. További 16 000 látogató pedig élt már az igus szakértői által küldött digitális látogatás nyújtotta lehetőséggel.

“Rendes körülmények között tavaly 222 vásáron vettünk volna részt, de ebből csak 26 valósult meg.”

– mondta Blase.

“Ezért is örülünk, hogy az imps a vásárlóinkkal való napi szintű kommunikáció részévé vált.”

A valóságos/virtuális vásári stand a digitális igus koncepció fontos része, mely révén az érdeklődők könnyebben megtalálhatják az alkalmazásuk specifikus követelményeinek megfelelő kenés- és karbantartásmentes motion plastics megoldást. Például a géptervezés és az oktatóvideók virtuálisan, az igus szakembereinek vezetésével végezhetők, online szemináriumi műhely anyagaik pedig további segítséget nyújtanak. Az interaktív digitális katalógusban pedig rengeteg új információt találhatnak, tanulmányokat, blogbejegyzéseket olvashatnak vagy oktatóvideókat nézhetnek.

Fedezze fel az igus Motion Plastics Show-t: www.igus.eu/imps

Hirdetés

További cikkek a témában