Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Az INGUN erősíti kelet-európai piaci jelenlétét

Az INGUN Prüfmittelbau GmbH vállalat, a rugós érintkezőcsapok és vizsgálóadapterek vezető gyártója megerősíti piaci jelenlétét Kelet-Európa fejlődő régiójában. Saját közvetlen értékesítésén keresztül az INGUN teljes körű szolgáltatást, gyors szállítási határidőket és hozzáértő helyszíni műszaki támogatást kínál ügyfeleinek.

A német vizsgálóeszköz-gyártó a kereskedelmi partnerek révén évek óta sikeresen működik a kelet-európai piacon. A vállalat a kiemelt országokban; Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában folytatott közvetlen értékesítéssel tovább halad a kelet-európai növekedési pályán, és ennek során kompetens, kvalifikált és szoros együttműködést biztosít az ügyfelekkel.

“Gazdasági szempontból ezek az országok fontos termelési helyszínekké váltak az elektronikai ipar számára” – mondja Jochen Müller, az INGUN ügyvezető igazgatója. “A régióban megnövekedett jelenlétünkkel még közelebb kerülünk ügyfeleinkhez, valamint gyorsabban és célzottabban tudunk reagálni egyéni igényeikre. Saját értékesítési csatornánk közvetlen hozzáférést biztosít ügyfeleinknek konstanzi székhelyű szakértőink know-how-jához.”

További információ a cég honlapján érhető el.

Hirdetés

További cikkek a témában