Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Népszerű tudomány

Tesztelési megoldások a digitális átalakulás során: 5G kihívás

A digitális átalakulás meghatározza a jelent és a jövőt, és folyamatosan növeli a vizsgálati megoldásokra és tesztrendszerekre vonatkozó követelményeket.

Az INGUN Prüfmittelbau GmbH, amely mostantól saját közvetlen magyarországi értékesítési képviselettel rendelkezik, tartja a lépést, és a jövőben is optimalizált minőségbiztosítási megoldásokat kínál.

ingun

Egyedi vizsgálati megoldások a kommunikációs üzletág számára, INGUN HFS-856 alkalmazása

Megoldások a holnap piacához

Az utóbbi évtizedekben a mobil kommunikáció gyors fejlődésen ment keresztül, és ennek következtében a vizsgálati megoldások világa is megváltozott. A teljes ipar digitális forradalomra készül, ennek során az 5G lesz az új mobil kommunikációs szabvány, amely 2020-tól fenntartható módon meg fogja változtatni a világot.

A mobil kommunikációs szabvány generációi

Nem csak a mobil kommunikációt, hanem az élet különböző területeit is össze kell kapcsolni egymással. Az adatátvitel százszor gyorsabb lesz, mint ma. A jövőben óriási mennyiségű adatot lehet majd továbbítani vezeték nélkül és valós időben. Ennek során az infrastruktúra el fogja érni a határait, az átviteli frekvenciák egyre szűkösebbek lesznek, és az alacsonyabb frekvenciatartományt már más szolgáltatások fogják elfoglalni. Az első 5G hálózatok jelenleg a 3 GHz és 4 GHz közötti tartományban épülnek ki, erre a jelenlegi INGUN termékek alkalmasak.

Ezenkívül tervezik a 28 GHz és 43 GHz közötti hálózatot, ez a „milliméteres hullámnak” nevezett terület új kihívást jelent a jelenlegi tesztelési megoldások számára, és olyan technológiai akadályokat fog eredményezni, amelyeket csak sok know-how-val és mérnöki ismerettel lehet leküzdeni. Ennek alapján az INGUN folyamatosan fejleszti a legmodernebb mérőtűk, például a HFS-852 miniatűr csapot U.FL érintkezővel vagy a HFS-856 sorozatot az érintkezők széles portfóliójával, mint például az U.FL, MM8030, SMA, SMP, MS180 vagy MS156.

Az egyedi tesztelési megoldások versenyelőnyöket teremtenek

Az INGUN, mint a jövőbeni műszaki üzletágakban működő vállalkozások partnere, az elektronikus termékek gyors és megbízható minőségellenőrzésének megoldásait fejleszti ki, és a közös fejlesztések révén valódi versenyelőnyöket teremt ügyfeleinek. Az egyedi vizsgálati feladatokra szolgáló mérőtűk és mérőadapterek páratlan választéka az INGUN-t a különleges megoldások specialistájává tette. A világ minden tájáról és minden üzletágból, az autóipartól a fogyasztói elektronikáig, neves cégek támaszkodnak a műszaki szaktudásra és a Made in Germany termékekre.

INGUN mérőtűk és mérőadapterek

Új: Közvetlen értékesítés Magyarország

Az INGUN a kiemelt országokban, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Bulgáriában folytatott saját közvetlen értékesítéssel biztosítja az ügyfelekkel való kompetens, kvalifikált és szoros együttműködést.

“Gazdasági szempontból ezek az országok fontos termelési helyszínekké váltak az elektronikai ipar számára”

– mondja Jochen Müller, az INGUN ügyvezető igazgatója.

“A régióban megnövekedett jelenlétünkkel még közelebb kerülünk ügyfeleinkhez, valamint gyorsabban és célzottan tudunk reagálni egyéni igényeikre. Saját értékesítési csatornánk közvetlen hozzáférést biztosít ügyfeleinknek konstanzi székhelyű szakértőink know-how-jához.”

Új telephelyek Kelet-Európa növekvő piacán (Lengyelország, Magyarország, Csehország, Románia és Bulgária)

További Információk: www.ingun.hu

Hirdetés

További cikkek a témában