Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Csak online tartják meg a januári CES-t

A bizonytalan helyzetben nem merik bevállalni az illetékesek, hogy a Las Vegas-i kiállítóközpontban hagyományos módon rendezzék meg a világ legérdekesebb fogyasztói elektronikai kiállítását.

Bár a CES-t szervező Consumer Technology Association (CTA) sokáig bízott abban, hogy meg lehet rendezni Las Vegasban az elektronikai show-t, végül nem merték vállalni az ezzel járó rizikót, és most bejelentették, hogy – az idei technológiai rendezvények példáját követve – csak online tartják meg az eseményt az eredeti időpontban.

Június elején még arról volt szó, hogy lesz kiállítás Vegasban 2021 januárjában, és a látogatók egészségének megőrzése érdekében folyamatosan fertőtlenítik a rendezvénynek otthont adó csarnokokat, szélesítik a folyosókat, hogy lehetővé tegyék a megfelelő távolságtartást, valamint további óvintézkedéseket vezetnek be.

Ez két napon belül a második olyan hír – tegnap a Google jelentette be -, hogy jövő júliusig engedélyezi alkalmazottainak az otthonról történő munkavégzést -, amely arra utal, hogy fogalmunk sincs arról, mikor és hogyan térhetünk vissza a megszokott kerékvágásba a koronavírus-járvány által okozott felfordulásból.

Forrás: itbusiness.hu

Hirdetés

További cikkek a témában