Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Ipar Napjai hibrid kiállítás

A gazdasági élet újraindulásával az online megoldások mellett az üzleti életnek ismét fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére is, hogy még nagyobb teret biztosíthassanak a fejlődésnek.

Örülünk, hogy e rendkívüli helyzetben Ön is így gondolja és részese lesz a COVID időszakban rendezett Ipar Napjai/Automotive Hungary kiállításoknak.

A járvány miatt kialakult helyzetben minden vállalkozás új megoldásokat keres az új kihívásokra. Így tesz a HUNGEXPO is. Elsődlegesen a fizikai kiállítás minimális kockázatú körülmények között történő megrendezését dolgoztuk ki az elmúlt hónapok során.

A fizikai megjelenésű kiállítás mellett, annak kibővítését, szélesebb látogatói kör elérését elősegítő virtuális kiállítás megvalósításába kezdtünk, ezáltal lépéseket téve egy hosszú távon hibrid megoldás kialakítása felé.

A virtuális kiállítás:

  • jól kiegészíti a fizikai megjelenést
  • több tízezres látogatottságú honlapunkról közvetlenül elérhető megjelenést biztosít
  • a fizikai látogatókon felül olyanok is eljuthatnak az Ön cégéhez, akik nem tudtak személyesen megjelenni a rendezvényen
  • online kapcsolatteremtési lehetőséget biztosít a látogatókkal
  • a feltöltött információk nem csupán kiállítás nyitvatartási időben, de attól elkülönülve, napi 24 órában elérhetők a fizikai kiállítás napjain.

A virtuális kiállítás működéséről szóló rövid kis ismertető filmünket IDE KATTINTVA megtekintheti.

EXKLUZÍV LEHETŐSÉG KIÁLLÍTÓINKNAK

Tekintettel a fejlesztés korai fázisára, az idei évben a kiállításon fizikailag is megjelenő kiállítóink számára teljesen díjmentes a részvétel egy virtuális STANDARD alapstanddal.

Bővebb szolgáltatás (upgrade Business stand csomag) pedig kedvezményes áron, 100.000 Ft+ ÁFA összegért rendelhető az idén.

Javasoljuk, legyen a partnerünk egy új, virtuális világban is! Próbáljuk ki együtt ezen új műfajt, élvezze Ön is az ezáltal nyerhető plusz lehetőségeket!

A csatolt jelentkezési íven megtalálja a virtuális standok látványtervét és a standokon elérhető szolgáltatások felsorolását.

Várjuk jelentkezését október 5-ig!

HUNGEXPO virtuális kiállítás Automotive Hungary Ipar Napjai:

Hirdetés

További cikkek a témában