Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Oktatás

A megszokott rendben zajlanak a képzések a FANUC Akadémián

A felnőttképzési törvény változásával csak bejelentés vagy engedélyezés alapján lehet képzéseket tartani 2020. szeptember 1-től. A FANUC-nál sikeresen lezajlott a bejelentési eljárás, így a képzések fennakadás nélkül indulnak az új törvényi előírások szerint.

Május végén újra indultak a személyes oktatások a FANUC törökbálinti telephelyén, a FANUC Akadémia által szervezett képzésekre különleges kedvezményeket kínáltunk az érdeklődők számára. Augusztus 31-el véget ért a kampány, szeptember 1-el a megszokott mederben zajlanak a jelenléti képzések a COVID ellenére is, természetesen a megfelelő óvintézkedésekkel. Folyamatosan indulnak a kurzusok minden termékre, minden szinten. – tudjuk meg Mihalik Zsolttól, a FANUC Hungary Kft. After Sales Team Leaderétől, aki így folytatja: a még hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében csatlakozott hozzánk egy új kolléga, akinek elsődleges feladata az ügyfelek backoffice támogatása, képzések szervezése és a képzésben résztvevők segítése. A törvényi változásokkal a több mint 10 éve működő, bevált séma nem változott: kis létszámú csoportokat képezünk, nyílt képzés formájában, ezekhez a folyamatosan induló csoportokhoz tudnak csatlakozni az érdeklődők. Emellett egy helyről érkező nagyobb létszámú csoportoknak egyedi időpontban is tudunk kurzusokat szervezni. Továbbra is megvannak a különböző képzési szintek, az oktatási tematikától függően az alapoktól egészen a professzionális felhasználási szintig eljuthatnak a résztvevők. Robot oldalon van például 3 alapképzésünk, és az ezekre épülő magasabb szintű és technológia központú applikációs képzések. Szerszámgép oldalon az alapoktatások mellett egyedi workshopokat szervezünk. A közeljövőben bővülni fog a képzési portfoliónk, egyrészt ipari robot képzéseink bővülnek az iPendant HMI felületként történő felhasználásával, másrészt CNC képzéseink közül a PMC programozást fejlesztjük tovább működő revolverfej programozásával.

fanuc akadémia

Az oktatógárda sem változott, a képzésben résztvevők a jól ismert szervizmérnök – oktató kollégákkal találkozhatnak képzéseinken, így a professzionális, munkahelyen is alkalmazható gyakorlatias oktatás, az iparban előforduló feladatok és a jó hangulat továbbra is garantált.

FANUC Akadémia:

Legyen diák, gépkezelő, programozó, karbantartó szakember, szerszámkészítő, rendszerintegrátor, mérnök vagy tervező, a FANUC Akadémia azt kínálja, amire tudása növeléséhez és termelékenysége javításához szüksége van, a kezdők számára összeállított bevezető programoktól a szakértők igényeihez szabott és speciális alkalmazási területekhez kifejlesztett tanfolyamokig. A FANUC Akadémia bármely FANUC termékcsoport, illetve alkalmazási terület esetében a képzési programok széles skáláját kínálja.


FANUC Akadémia képzések

+36 23 884 205

training@fanuc.hu

www.fanuc.hu/academy


További információ:

Ügyfelek backoffice támogatása

Némedi-Varga Orsolya

Training coordinator and service sales support

Főbb feladatok: képzések szervezése, képzésekkel kapcsolatos tanácsadás és segítségnyújtás.

Backoffice ügyféltámogatás.

Szakmai tapasztalat: 5 év backoffice támogatás, 2,5 év backoffice ügyféltámogatás.


Műszaki Magazin előfizetés Műszaki Magazin hírlevél feliratkozás

Hirdetés

További cikkek a témában