Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Robotika

A GE-CO Hungary Kft. elhozta a jövő robot generációját

A GE-CO Hungary Kft. idei évének egyik célkitűzése, hogy új technológiai irányzatot nyisson. A piaci igényeknek elébe menve, Rieth Thomas vezetésével megnyitják új Robotika divíziójukat, ami egy más jövőbe vezet minket.

Az új üzletág tevékenységi köre a Doosan Robotics magyarországi képviseletét látja el. Az elsődleges szolgáltatás tartalma a 3 Cobot család 10 modelljének magyarországi értékesítése és szervizelése. Az új divízió termék managere és értékesítője Papp László.

A Doosan Cobotok világszínvonalú teljesítményre képesek. Kiemelkedő a többi gyártóhoz képest, hogy egyedülálló biztonságtechnikai megoldásokat alkalmazva jutottak a legmagasabb ipari tanúsítványok birtokába. Nagy hatósugarú munkatérben, széles spektrumú tömeget képesek mozgatni és nem utolsó sorban ők rendelkeznek a piac legnagyobb cobot modell választékával, melyek mobilizálhatóak.

A 3 cobot család 900-1700 milliméteres kinyúlással képes elvégezni a feladatait, 0-25 kilogrammos teherbírással. A Doosan cobotok az egyetlen olyan kollaboratív robotkarok, amiknek mind a 6 csuklópontjukba precíz mechanikus nyomásérzékelő szenzor van beszerelve (szemben a többi piacon lévő gyártók digitális szenzoraival), ezzel biztosítva a gyors reagálást bármilyen külső behatásra, ami a biztonságot szolgálja, illetve ennek köszönhetően képes olyan kifinomult folyamatok elvégzésére, amely korábban csak az emberi kéz ügyességével volt elképzelhető. A kiváló felhasználói élmény (UX – USER EXPERINCE) és a kifinomult termék tervezésért a Doosan Robotics 2017-ben elnyerte a Red Dot Design Award díjat az “Interfész és felhasználói élmény” kategóriában, majd 2018-ban a “Formatervezés” kategóriában. A cég jelenleg a piac legszélesebb modell palettájával rendelkezik, aminek a képességeit az alábbi linkre kattintva megtekinthet:

Doosan Robotics

Hirdetés

További cikkek a témában