Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Munkavédelem

Az olcsó barkácsgépek is lehetnek megbízhatóak?

Mindnyájan biztosan ismerjük a mondást, „olcsó húsnak híg a leve”. Nyilvánvalóan nem várhatjuk (és nem is várjuk) el ugyanazt egy vadonat új, 1 millió forintos TV-től , mint egy 50.000 Ft-os készüléktől.

Azonban lehet, hogy bizonyos dolgokra az (akár sokkal) olcsóbb TV is ugyanúgy megfelel. Ezt elsőre talán nehéz elképzelni, de gondoljunk csak bele!

Mire fogjuk használni a barkácsgépeket?

Van egy híres angol mondás marketing körökben, ami úgy szól, hogy a vásárló nem fúrógépet szeretne, hanem lyukat. A lyuk pedig lehet, hogy azért kell, hogy a feleség ne civakodjon tovább. Az, hogy a fúrógép zöld, fekete vagy piros, 10.000 vagy 50.000 Ft-ba kerül, az másodlagos. Gondoljuk át tehát, hogy mennyit fogunk barkácsolni. Ha professzionális barkácsműhely nyitásán gondolkodunk, akkor valószínűleg jól ismerjük a gépeket, így azt is tudjuk, hogy melyik mennyire jó, mennyi ideig használható, stb., és könnyen lehet, hogy a legdrágább modellek a nekünk valók.

Azonban a legtöbb vásárlóval nem ez a helyzet.

Hol tudok barkácsgépeket vásárolni?

Biztosan ismerünk olyan boltokat, üzleteket, amelyek (legalább részben) barkácsgépekre specializálódtak, de idén nem véletlenül került át egyre több az internetre, az online térbe. Egyre több ételt és élelmiszert szállíttatunk haza, és ezen kívül is egyre több mindent szerzünk be online (az én személyes kedvenceim a bármelyik gyógyszertárban beváltható online receptek). A barkácsgépek sem kivételek, és létezik barkácsgépekre, kerti eszközökre, építkezésre, fűtőberendezésekre szakosodott webáruház is: például az Emaki.

Ha jó helyen vásárolunk, akkor az olcsóbb gépektől vagy eszközöktől sem kell tartani.

Milyen barkácsgépeket találunk az interneten?

Csak az Emaki webáruházban 1013 terméket találunk a barkácsgépek kategóriájában. A legolcsóbb termékek a kiegészítőkkel kezdődnek, ezek ára 600 Ft-tól kezdődik (csiszolókorong, gyorscsatlakozó, csiszolópapír), Hecht ragasztópisztolyt 4300 Ft-tól vásárolhatunk, 130 W-os Hecht elektromos delta csiszoló 6300 Ft-tól lehet a miénk, 2000 W-os elektromos hőlégfúvó 7000 Ft-tól, pneumatikus vésőkalapács 7300 Ft-tól érhető el, a legolcsóbb ütvefúró pedig egy 650 W-os Hecht 1070-es, ennek ára mindössze 7600 Ft.

Az árskála másik oldalán 9 lóerős, lánctalpas Hecht benzinmotoros szállítót találunk 840.000 Ft-ért. Ezt egy Original Flex GM 340-es mobil munkaállomás követi (akciósan 540.000 Ft), majd találunk Stanley Fatmax olajos dugattyús kompresszort is 430.000 Ft-ért, Original Flex VCE 44 H AC ipari porszívó takarító szettet (leárazva 385.000 Ft-ért), Original Flex F 1109-es horonyvágót 376.000 Ft-ért, és a két kategória között még több száz terméket, amire szükségünk lehet.

Ezekből az árakból lehet további kedvezményt kapni?

A felugró ablak azt írja, hogy elég feliratkozni az Emaki hírlevelére, és 5% kedvezmény üti a markunkat. A vásárlás előtt pedig azt javasoljuk, hogy olvassuk el a korábbi vásárlók véleményeit a termékekről!

Hirdetés

További cikkek a témában