Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Új Farnell e-könyv jelent meg Ipar 4.0 témában

Az új “Ipar 4.0 Interjúk” (“Industry 4.0 Interviews”) e-könyv ingyenesen letölthető a Farnell weboldaláról, amely tartalmazza a világ vezető szakértőinek a véleményét az IIoT-vel (Industrial Internet of Things – Ipari Dolgok Internete) és az Ipar 4.0-val kapcsolatban.

Az Avnet céghez tartozó Farnell, az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazója egy új e-könyvet mutatott be “Ipar 4.0 Interjúk 2020” címmel. Az e-könyv a Festo, Omega, Molex, Panasonic és Scheider Electric vállalatokhoz tartozó több globális szakértő véleményét tartalmazza az IIoT-val (Industrial Internet of Things – Ipari Dolgok Internete) kapcsolatban. Az e-könyv kifejezetten hasznos panel építők, rendszerintegrátorok és tervezők, karbantartási és javítási munkakörökben résztvevő ipari és elektronikai mérnökök számára.

“Az ipari automatizálás és vezérléstechnika folyamatos fejlődése, illetve az eszközök IIoT-n keresztüli növekvő konnektivitása lehetővé teszi a mérnökök és gyártók számára, hogy a rendelkezésre álló hardverek és szoftverek használatával komplex termékeket gyorsabban és könnyebben hozzanak létre, mint valaha.”

– mondta Simon Meadmore, a Farnell IP&E vezetője.

„Megkérdeztünk több, a világ legnagyobb ipari rendszer- és berendezésgyártó vállalataihoz tartozó szakértőt, hogy kideríthessük miként használják fel ügyfeleik igényeinek ismeretét ahhoz, hogy olyan optimális megoldásokat hozzanak létre, melyek sikeresen növelik a termelékenységet, illetve a hatékonyságot és csökkentik a karbantartási költségeket.”

Az e-könyvben szereplő témakörök áttekintést nyújtanak a IIoT-hez tartozó globális piacról, betekintést engednek az Ipar 4.0 technológia bevezetését és továbbfejlesztését elősegítő legfontosabb termékekbe és eszközökbe, valamint ismertetik az IoT jövőjére vonatkozó előrejelzéseket. Az e-könyv értékes információkkal szolgál azoknak is, akik új projekteket terveznek az ipari berendezések, a robotika, az intelligens épületek és gyárak tervezésének és karbantartásának támogatására, beleértve:

  • Miként segít az IIoT előnyeinek ismertetése az Ipar 4.0 technológiáihoz tartozó aggodalmak eloszlatásához.
  • Hogyan lehet átfogó IoT megoldásokkal garantálni a felhőben tárolt adatok biztonságát.
  • Hogyan lehet az ipari automatizáció alkalmazásával – akár egy egyszerű prediktív karbantartási rendszerrel – egy termelékenységet és hatékonyságot növelő, valamint állásidőt csökkentő, hatékony üzleti tervet létrehozni.
  • A Mesterséges Intelligencia szerepe a beágyazott rendszerek teljesítményében és megbízhatóságában.
  • A kellő tapasztalat hiánya a vállalkozások közti rendszerek létrehozásában, amely akadályozza az IIoT implementációját.

A gyártásban, okos gyártásban és robotikában egyre jobban teret hódító, IIoT által vezérelt automatizálásra válaszul a Farnell jelentős befektetéseket végzett az elmúlt 12 hónapban, hogy egy átfogó ipari automatizációs portfóliót hozhasson létre. Ez a portfólió magában foglalja a világ vezető beszállítóinak – úgy mint az Omron, Mitsubishi Electric, Control Techniques, TE Connectivity, Kemet illetve Vishay – legújabb megoldásait. A Farnell raktárról elérhető ipari automatizálási kínálata 550 000 összekapcsolt terméket, több mint 400 000 passzív komponenst és több mint 100 000 elektromechanikus terméket tartalmaz.

Az Ipar 4.0 Interjúk 2020 e-könyv ingyenesen letölthető a Farnell weboldaláról.

További információkért a Farnell ipari automatizációs megoldásaival kapcsolatban kérjük látogasson el az alábbi weboldalra:

https://uk.farnell.com/industrial-automation-control

Hirdetés

További cikkek a témában