Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

„Helló Magyarország!“ – A Klüber Lubrication májustól Budapesten is!

A Klüber Lubrication egy olyan speciális kenőanyaggyártó, melynek egyik erőssége a vevőorientáció. Szó szerint vesszük, hogy a vevőkhöz közel legyünk. Ezért a Klüber Lubrication 2021 májusában egy új leányvállalatot létesít Magyarországon.

„Együtt egyre tovább!“ a mottója a Klüber Lubricationnek, a speciális kenőanyagok gyártójának. A vállalkozás már 1929 óta gyárt speciális kenőanyagokat majdnem minden alkalmazáshoz és majdnem minden ipari ágazat számára. A kezdetektől fogva meghatározó volt, hogy közel legyünk a vevőinkhez, illetve, hogy kielégítsük azok szükségleteit. Már az alapítónknak, Theodor Klübernek is az volt a célja, hogy olyan speciális kenőanyagokat fejlesszen ki, amelyek minőségüket tekintve egyedülállók. A vállalkozás székhelye még ma is Münchenben, Németországban található, de időközben már több, mint 30 országban 3.340 munkatársat foglalkoztatunk, akik közül 1.220-an az értékesítés területén dolgoznak. Az értékesítéssel foglalkozó specialistáink folyamatosan kapcsolatban állnak a vevőinkkel és együtt gondolnak ki új ötleteket, hogy hogyan lehetne még hatékonyabb, gazdaságosabb és környezetbarátabb speciális kenőanyagokat alkalmazni.

A magyar piacot eddig a Klüber Lubrication Austria GmbH gondozta. A növekvő magyar piac miatt úgy döntöttünk, hogy 2021 májusában egy új társaságot alapítunk Klüber Lubrication Hungaria Kft. névvel. Ez a társaság ugyanabban az épületben működik majd, mint a Freudenberg Csoport egyik tagja, az Eagle Burgmann. A Klüber Lubrication 1966 óta része a Freudenberg Csoportnak, amely egy nemzetközi irányultságú családi vállalkozás összesen 16 cégcsoporttal.

„Számunkra fontos az üzleti tevékenység tervszerű kiépítése, a megerősített globális jelenlét és a vevők kívánságainak figyelembe vétele. A már meglévő üzleti kapcsolataink megerősítése, valamint az új üzleti kapcsolatok kialakítása érdekében úgy döntöttünk, hogy saját cégként is megjelenünk Magyarországon.“

– mondta Dr. Wolfgang Sammer, a Klüber Lubrication Austria Sales & Marketing regionális menedzsere.

A magyar értékesítési és vevőszolgálati feladatokat ellátó csapat azonban nem új, mindegyik munkatársunk már évek óta dolgozik a Klüber Lubricationnek a magyar piacon. A vevők számára így csak a címünk változik. A vevőinkhez közeli jelenlétünk két új eseménnyel is hangsúlyosabb lesz: a klueber.hu weboldal immáron magyar nyelven került optimalizálásra és májusban „Tribológiai alapismeretek“ címmel egy online szeminárium is várja az érdeklődőket.

www.klueber.hu

Hirdetés

További cikkek a témában