Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Olvassa online is a Műszaki Magazin legfrissebb lapszámát!

A robotizáció már nem nyitottság kérdése.

Leginkább azért szükséges robotizálni vagy automatizálni, hogy a versenyképességét megtudja őrizni egy cég. – bővebben a témáról Ember és gép együttműködésről megjelent cikkeinkben olvashat. Emellett a gépipar, az automatizálás és a járműtechnika aktualitásait is megtalálja a Műszaki Magazin májusi lapszámában!

Fókuszban az online szakkiállítások

„Mindig nagy jelentőséget tulajdonítottam a szakkiállítások és szakmai konferenciák megrendezésének. Ezt mind a kereskedelem, a fejlesztés, a szakmai tájékozódás és a szakoktatás szempontjából alapvetően fontosnak tartom”.

–olvasható Dr. Göndöcs Balázs c.egyetemi docens írásában.

„A mostani digitális kiállításokat végig nézve azt mondhatom, hogy az intec-Z, a METAV és a Hannover Messe jó bizonyítékai annak a változásnak, amely a digitális átalakulás hatását igazolja a hagyományos kiállításokra. Ugyanakkor rávilágít azokra az új lehetőségekre, amelyek a szakmai látogatók számára több és tartalmasabb tájékozódást tesznek lehetővé. A szervezők nagyon jó megoldást dolgoztak ki és a digitalizáció minden lehetőségét kihasználták. Itt gondolok az expo térben a cégek online megjelenítésére, a konferencia előadásainak online sugárzására és későbbi megtekinthetőségére, a sajtó számára a hozzáférhetőségre, és a tájékoztató anyagok kellő részletességére. Külön figyelemre méltó például a HM21 (Hannover Messe 21) digitális médiakönyvtárában a több, mint 2000 rövid (5-8 perces) termékismertető és technológiákat bemutató videó.  A fentiek alapján remélhető, hogy a június 15-18. között a Hungexpo által megrendezésre kerülő Ipar Napjai kiállítás online formában is nagy érdeklődésre tart számot. Valamennyi kiállító és látogató megkapja elektronikus formátumban a májusi és júniusi lapszámunkat.”

A virtuális IPAR NAPJAI egy rövid regisztrációt követően díjmentesen látogatható a www.iparnapjai.hu-n.

Olvasóink az alábbi linken tudnak regisztrálni: www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

Bővebben a műszaki világ aktualitásairól májusi lapszámunkban olvashat!

Nyomtatott magazinunk lapozható változatban, digitális formátumban is elérhető ITT.

műszaki magazin

Műszaki Magazin előfizetésMűszaki Magazin hírlevél feliratkozás

Hirdetés

További cikkek a témában