Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

Új globális terjesztési megállapodást írt alá a Farnell és a CUI Inc.

A CUI Inc hatékony és megbízható áramellátási megoldásai, mint az AC-DC tápegységek és DC-DC konverterek, ideálisak fogyasztói, IoT, ipari és orvosi felhasználásra egyaránt.

Globális nemzetközi franchise megállapodást írt alá az elektronikai alkatrészeket, termékeket és megoldásokat forgalmazó, Avnet céghez tartozó Farnell, és a CUI Inc. A cél a Farnell átfogó áramellátási portfóliójának kibővítése. Mostantól a Farnell ügyfelei számára is elérthető összesen 780 termék a CUI széles, hatékony és megbízható áramellátási megoldásokat magában foglaló termékkínálatából, legyen szó fogyasztói, Dolgok Internete (IoT), ipari vagy orvosi felhasználási módról.

A Bel csoporthoz tartozó CUI fő célja a tervezőmérnökök technikai és gyártási szükségleteinek kielégítése, a cég áramellátási megoldásai segítségével. A CUI széleskörű kínálatába beletartoznak a belső AC-DC tápegységek, DC-DC konverterek, tovább bővítve így a Farnell piacvezető portfólióját. A CUI az új termékek tervezéséhez teljes körű támogatást nyújt a tervezőmérnökök számára a szükséges információkkal és eszközökkel.

„A Farnell célja, hogy egy széles és releváns termékpalettát nyújthassunk ügyfeleink számára az új termékeik tervezéséhez. A CUI termékei tovább bővítik a teljesen integrált és költséghatékony áramellátási megoldásaink palettáját a tervezőmérnökök számára. A Farnell és a Bel szoros kapcsolatot alakított ki, hogy a lehető legkiválóbb értéket nyújthassuk az ügyfeleink számára.”

– mondta Simon Meadmore, a Farnell IP&E globális vezetője.

„A Farnell fontos partner a Bel számára, hogy jobban kiszolgálhassuk a mérnöki közösséget Európában. A Bel és a Farnell szoros kapcsolata alapján nyilvánvalóvá vált számunkra a termékpalettánk növelésének a lehetősége a CUI áramellátási termékei segítségével. Így Európán belül még több terméklehetőséget kínálhatunk ügyfeleink számára, azonnali elérhetőséggel.”

mondta Dan Bernstein, a Bel elnök-vezérigazgatója.

A Farnell majdnem 20 éve partnere a Bel-nek, széles választékot kínálva a mágneses megoldások, tápegységek, áramkörvédelem és csatlakozások terén. Míg a CUI kezdetben az oszcilloszkópokra, illetve elektromechanikus komponensekre fordította a figyelmét, később megragadott egy lehetőséget az áramellátási rendszerek tervezésére és gyártására, amely mostanra egy piacvezető portfolióhoz vezetett az AC-DC tápegységek és DC-DC konverterek terén.

A Farnell továbbá 24/5 technikai támogatást, illetve széles körű online támogatási szolgáltatást nyújt saját weboldalán a tervezőmérnökök számára, ingyenes online tartalmakkal, adatlapokkal, alkalmazásjegyzetekkel, videókkal és webináriumokkal. A Farnell ügyfelei hozzáférnek az Avnet széles ökoszisztémájához, biztosítva a támogatást a tervezés minden fázisában, hogy időt és pénzt takaríthassanak meg a tervezés és a gyártás közötti idő lerövidítésével.

hu.farnell.com

Hirdetés

További cikkek a témában