Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

VIRTUÁLIS IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás

Június 18-ig tart nyitva az IPAR NAPJAI, melyen a kiállítók újdonságokkal és speciális ajánlatokkal várják a szakembereket.

Regisztráljon Ön is és tekintse meg díjmentesen a virtuális szakkiállítást!


REGISZTRÁCIÓ


Résztvevők

Tekintse meg a kiállítók standjait, lépjen kapcsolatba olyan cégek szakembereivel, mint például a DHL Globál Szállítmányozási Kft., a FANUC Hungary Kft., az IVM Zrt, a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt. De várják a látogatókat a jelöléstechnika, a 3D nyomtatás vagy a csomagolástechnika témakörében működő cégek is, mint például a 3D Systems vagy KVINT-R Kft. (IPAR NAPJAI kiállítói lista)

A virtuális eseményen kiemelten jelenik meg az építőipar, hiszen külön szekció a Nemzetközi Építőipari Fórum, ahol mintegy 20 román és ukrán cég mutatja be kínálatát.

Kövesse a kiállítók bejegyzéseit, ajánlatait a közösségi médiában!

A HUNGEXPO facebook oldalán és LinkedIn oldalán

Programok

Ha lemaradt a nyitónap programjairól, tekintse meg őket felvételről! Nézzen bele dr. Nagy Ádám, az ITM iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkárának és Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatójának köszöntőjébe!

Délelőtt a Magyar Ipari Célgép Nagydíj szervezői, a Chemplex Kft. és a Gépipari Tudományos Egyesület ismertették a verseny célját, részleteit, különlegességeit.

Délután Molnár Szabolcs, a Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara energetikai tagozatának alelnöke, moderálta azt a szakmai beszélgetést, melynek címe: „Energetikai fenntartható fejlődés” volt.

Majd munkavédelmi előadások következtek az U-4 Reklámiroda szervezésében, „Munkavédelem a jövő generációjának!” témában.

Az 5G iránt érdeklődők Papp Dávid (Head of Corporate Sales and Marketing, Vodafone Business) előadását nézhetik meg felvételről az új technológiában rejlő, az ipart érintő gyakorlati előnyökről.

Bővebben a programokról

Díjmentes megtekintés

Az online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI a regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható a kiállítás weboldalán.

A Műszaki Magazin hírlevél és magazin olvasói az alábbi linken tudnak regisztrálni:  www.iparnapjai.hu/muszakimagazin, majd online barangolhatják be a kiállítás területét, végig nézve a különböző menüpontok tartalmát, a programokat, a résztvevő cégek standjait és ajánlatait, a chat funkció segítségével pedig azonnali információt kérhetnek a kiállítók termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Nyitvatartás

2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, illetve 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a programok visszanézhetők, a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők és letölthetők.

Látogasson el Ön is Műszaki Magazin virtuális standjára, lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdéseit kollégáinknak!

Bővebb információ: https://iparnapjai.hu/virtualis-kiallitasrol/

Hirdetés

További cikkek a témában