Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

Rugalmas tömlők – közvetlen értékesítés

Az Aflex Magyarországon, Romániában és Bulgáriában nyújtott közvetlen értékesítéssel és műszaki támogatással növeli globális lefedettségét.

Az Aflex Hose, a Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) részlege, közvetlen értékesítést és műszaki támogatást nyújt Magyarországon, Romániában és Bulgáriában. A magyarországi – budapesti – iroda már korábban is közvetlen támogatást nyújtott a csoport többi tagjának. Az iroda mostantól az Aflex régióbeli értékesítési tevékenységének irányítását is átveszi, így az Aflex ügyfelei még magasabb szintű szolgáltatást, támogatást és szakértelmet kapnak.

Az Aflex piacvezető a gyógyszeripart, az élelmiszeripart és a vegyi feldolgozóipart kiszolgáló PTFE-bélésű rugalmas tömlők tervezésében és gyártásában.  A vállalat szabadalmaztatott tömlőjét világszerte sokféle alkalmazásban használják. Köztudott, hogy magasabb szintű teljesítményt nyújt a többi típusú PTFE és standard tömlőnél, és páratlanul magas szintű ellenállást, kiváló hajlékonyságot és sterilitást kínál.

Magyarországon, Romániában és Bulgáriában közismerten erős a biogyógyszeripari szektor, amely az Aflex márka kulcsfontosságú területének számít. A közvetlen értékesítési támogatás nyújtásáról a következőket nyilatkozta Pál Attila, a Watson-Marlow Hungary ügyvezetője: nagy öröm számomra, hogy közvetlen értékesítési támogatást nyújthatunk az Aflex ügyfeleinek. A „helyi támogatás, helyi megoldások” megközelítés lehetővé teszi, hogy elkötelezett és tapasztalt csapatunk új elképzelések és világszínvonalú technológia révén további előnyöket kínáljon ügyfeleinknek. Ami a növekedési lehetőségeket illeti: izgalmas időket élünk a világ e részén. Készen állunk a végfelhasználókkal és a partnerekkel folytatott munkára, akik ezáltal teljes potenciáljukat kihasználhatják.

A Watson-Marlow Fluid Technology Group globális műveleti hálózattal rendelkezik, amelybe tíz gyár és 42 közvetlen értékesítési iroda is tartozik. A Vállalat a Spirax-Sarco Engineering plc Group része; központja az egyesült királyságbeli Falmouthban található.

www.wmftg.com

Hirdetés

További cikkek a témában