Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Értékesítés, szolgáltatás és a hajtásrendszerekre vonatkozó know‐how megosztása egy további piacon

A FAULHABER Austria közvetlenül fogja támogatni a magyarországi ügyfeleket. 2021. augusztus 1‐jétől a FAULHABER Austria átveszi az értékesítést és a szolgáltatást Magyarország esetében.

A szomszédos ország ügyfelei így kihasználhatják a mikrohajtásrendszerek szakértőinek közvetlen és átfogó támogatását.

„Magyarországot rendkívül dinamikus gazdasági fejlődés jellemzi. Szeretnénk a jövőben még intenzívebben fejleszteni ezt a figyelemre méltó piacot”

– magyarázza Martin Kellner, a FAULHABER Austria regionális értékesítési vezetője.

„Különösen a laboratóriumi eszközök és az orvostechnológia, valamint az automatizálási technológia területén számos innovatív vállalat létezik, amelyek közül néhány már az ügyfelünk. A közvetlen párbeszéd során még jobb tanácsokat tudunk nyújtani ezeknek a partnereknek és a jövőbeli ügyfeleknek, valamint támogathatjuk őket projektjeikben.”

Ausztria és Szlovénia mellett a FAULHABER Austriának most a szomszédos ország esetében kell átvennie a közvetlen értékesítést.

„Bécsi központunkból Magyarország legfontosabb ipari helyszínei rendkívül gyorsan elérhetők. Mostantól közvetlen támogatást nyújthatunk ügyfeleinknek az egyéni alkalmazások optimális hajtásrendszereinek kiválasztásában, és hozzá tudunk járulni a speciális know‐how‐jukhoz a termékfejlesztés terén. A termékek kiváló minősége mellett az ilyen jellegű technológiai együttműködés is kiemelkedő erősségeink közé tartozik, amelyekből már más partnerországok számos vállalata profitál.”

 

Hirdetés

További cikkek a témában