Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Ha szeptember, akkor Electrosub!

Az Electrosub Konferencia és Kiállítás – szeptember 28-30. között – élőben, a Ludry házban, hasznos szakmai és üzleti programnak ígérkezik. A rendezvény az Ipar 4.0 jegyében zajlik.

A gazdaság újra indul, jelentős források állnak a cégek rendelkezésre, amit hatékonyan és hasznosan szeretnének felhasználni. Az Electrosub-ot felkereső szakembereknek lehetősége lesz arra, hogy egyszerre, egy helyen, több cég kínálatát feltérképezzék, a termékeket megnézzék, kipróbálják, az irányítási, gyártási rendszereket, különböző szolgáltatásokat első kézből, személyes tárgyalásokon keresztül megismerjék, a konferencia előadásait meghallgatva plusz ismeretekhez jussanak.

A magyar kiállítók mellett német, osztrák, olasz, kínai, bosnyák cégek is bemutatkoznak, köztük több nemzetközileg is jegyzett jelentős cég.

Az Electrosub szponzorjai, az Endrich Bauelemnete GmbH, az M2Mcom, a SIMcom, az Redel Elektronika Kft. a LEMO képviseltében, a Vitec Power GmbH, az LLP Group, a KardexRemstar, a Gestlabs srl., az OnRobot Hungary Kft. nemcsak kiállítanak, de aktívan részt vesznek a konferencia programban is.

A prezentációk neves hazai és külföldi szakemberek előadásában hangzanak el, az elektronika, az automatizáció, a digitális transzformáció, az AI, az IoT megoldások témaköreit érintve aktuális, naprakész és friss információkkal szolgálnak.

A digitális átalakulás a fejlődés zálogjává vált, amit ma már nemcsak a nagy és multinacionális cégek követnek, de a kis és közepes vállalkozások is felismertek, a pandémia okozta változások ennek szükségességére még inkább rávilágítottak. A fejlődés iránya egyértelmű, de még sok a kérdés és a bizonytalanság, merre, hogyan és melyik partner útmutatása szerint induljanak el, kinek a szolgáltatásait vegyék igénybe.

electrosub

Az Electrosub választ ad a jelen kihívásaira és választ ad a szakemberek kérdéseire.

A rendezvény szlogenje és filozófiája – szakemberek és megoldások szemtől szembe – még soha nem volt ennyire aktuális. Az idei év újdonsága, hogy a belépő a kiállítás megtekintésre és a konferencia előadásaira egyaránt érvényes. Ingyenes belépőért a honlapon lehet regisztrálni. www.electrosub.com A honlapon egyben a konferencia programról is, az előadások témájáról, tartalmáról is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az esemény helyszíne, a Lurdy ház, ismert rendezvényhelyszín, megközelítése mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival egyszerű, parkolni a létesítmény mögött, annak közvetlen közelében díjmentesen lehetséges. Napi nyitvatartási idő 9-16 óráig.

Az Electrosub Önt is várja! Találkozzunk szeptember végen a Lurdy Házban!

Hirdetés

További cikkek a témában