Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Kivételes vezetési élmény – köszönhetően az optimális kenésnek

Az e-kerékpárokhoz is szükség van testre szabott tribológiai megoldásokra.

Az elektromos kerékpárok napjaink utcaképének szerves részévé váltak, és jelentőségük az új mobilitási koncepciókban folyamatosan nő. Az összes termékkategóriában folyamatosan növekvő modellválaszték, a szemet gyönyörködtető formatervezés és az innovatív hajtás- és akkumulátortechnológiák magukkal ragadják a környezet- és egészségtudatos végfelhasználókat. Az elektromos kerékpár kiválasztását elsősorban a beszerelt hajtás befolyásolja, melynek teljesítménye nagymértékben függ a megfelelő kenőanyag kiválasztásától.

Speciális kenőanyagok, amelyek közvetlenül befolyásolják a végfelhasználói igényeket

A vevő döntése, hogy vásárol-e egy elektromos kerékpárt, elsősorban a hatótávolságtól és az ezzel összefüggő nagy motorteljesítménytől függ. Hasonlóképpen nagy szerepet játszik a hajtás élettartama, valamint zajkibocsátása, és a kerékpár összsúlya pedig legyen kicsi.

Ezek a követelmények óriási kihívások elé állítják az elektromos kerékpárok és az alkatrészek gyártóit, ami az egyre hatékonyabbá váló hajtásláncok teljesítménye tekintetében szoros versenyhez vezet. Az innovatív kenőanyag-megoldások segíthetnek a fejlesztőknek és a tervezőknek, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek, és ezáltal maguk javára nyerjék meg a holnap vásárlóit.

A hajtóműmotor képezi az e-kerékpár és a hajtásrendszer magját, és jelentősen befolyásolja az élettartamot. De az ügyfél által érzékelt menetzaj is gyakran a hajtás fogazatából ered. A megfelelő nagyteljesítményű kenőanyag döntően optimalizálhatja a legkülönfélébb hajtóműmotor-változatok működését.

A Klüber Lubrication sokéves alkalmazási tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A tudomány és az ipar területéről érkező különböző partnereinkkel együtt folyamatosan dolgozunk azon, hogy nagy teljesítményű kenőzsírokat fejlesszünk tovább az elektromos kerékpárokhoz és új megoldásokat dobhassunk a piacra. Tudjon meg többet erről fehér könyvünkből, és találjuk meg közösen az Ön hajtásához szabott egyedi megoldást, hogy egy fenntartható jövő tudjunk megvalósítani.

Speciális kenőanyagok a gépjárműgyártás számára!

www.klueber.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában