Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

TIMTOS x TMTS 2022

Óriási sikerrel zárult a TIMTOS x TMTS 2022, az első közös márkaszerszámgép-megabemutató Tajvanon. A fizikai kiállítást a Taipei Nangang kiállítási csarnokban rendezték meg hat egymást követő napon, míg az online kiállítás március 21-ig tart nyitva.

A kiállítás több mint 40 000 online és offline látogatót vonzott. Figyelemre méltó, hogy az online kiállítás több mint 20 országból/régióból látogatott el. 950 kiállítójával a TIMTOS x TMTS nemcsak a legnagyobb kereskedelmi kiállítás Tajvanon a járvány kitörése óta, hanem a világ első szerszámgépes megakiállítása is 2022-ben.

A szerszámgépipar lépést tart a jövőbeli trendek fejlődésével, és felgyorsítja a digitális átalakulást és frissítéseket. Az új modellek és megoldások a feltörekvő vállalkozásokat célozták meg olyan ágazatokban, mint a félvezetőgyártás, a zöld energia, az elektromos járművek, az egészségügy és a repülőgépipar.  Az idei TIMTOS x TMTS a különböző iparágakból érkező látogatók széles skáláját fogadta. Rengeteg üzleti beszélgetés, kapcsolatépítés és üzlet jött létre. Sok kiállító örült a helyszínen leadott rendeléseknek. A videós tárlatvezetés pedig remek lehetőséget teremtett, hogy az online látogatók megismerjék a fontos beszállítók legújabb termékeit, és időben megvitassák a lehetséges együttműködést, mivel 360 fokos rálátást nyerhettek az egyes gépekre. A TIMTOS x TMTS Online eddigi legnépszerűbb kiállítói: HIWIN, VICTOR TAICHUNG, Hartford, FANUC és SAN YUAN. A TIMTOS a tervek szerint 2023 márciusában tér vissza.

www.timtos.com.tw

 

Hirdetés

További cikkek a témában