Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Szakképzési díjat nyert az Audi Hungaria

Ebben az évben is átadták a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által alapított szakképzési díjat, melyet az Audi Hungaria innováció kategóriában nyert el szakképzési projektjével.

Az Audi projektjében kétéves kísérleti programsorozat keretében a duális szakképzésben résztvevő tanulók a vállalati kultúrát és munkahelyi integrációt támogató oktatási témákat különféle játékos élménypedagógiai módszerekkel dolgozzák fel.

A képen balról jobbra: Czetti Balázs, projektfelelős Audi Hungaria, Rostás Édua, projektfelelős Audi Hungaria, Szigeti Éva Katalin, Vezető Audi Akademie Hungaria, Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Sávos András, a DUIHK elnöke és Kocsis Zoltán, Vezető Kompetenciafejlesztés/Szakképzés Audi Hungaria

„Nagy öröm és egyben megtiszteltetés számomra és az egész vállalat számára is, hogy immáron ötödik alkalommal nyertük el ezt a rangos kitüntetést. Ez a díj elsősorban duális szakképzésünk sikerességének elismerése. Személyügyi stratégiánk egyik meghatározó eleme a képzés, amellyel hosszú távon biztosítjuk szakképzett munkatársaink utánpótlását“, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „A DUIHK által létrehozott szakképzési díj egy nagyszerű kezdeményezés, amely emeli a gyakorlatorientált képzés rangját hazánkban és értékes impulzusokat ad számunkra ahhoz, hogy tovább dolgozzunk munkatársaink szakmai fejlesztésén.“

A díjnyertes projekt részeként a nyár folyamán a tanulók „környezetvédelmi kincskereső játékban” deríthették fel a vállalat fenntarthatósági intézkedéseit. Az elmúlt év őszén pedig elindult egy pályázat, ahol a tanulók az Audi Hungaria viselkedési alapelveit mutathatják be saját kreatív alkotásaikon keresztül, mellyel aktívan hozzájárulnak az Audi Hungaria kultúrájának formálásához.

Szakképzési díj 2022, Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
Az Audi Hungaria képzőközpontja, az Audi Akadémia mindenkori célja, hogy mind oktatási tartalmakban, mind módszertani elemeiben a jövő generáció tanulási trendjeit integrálja és támogatja a tanulók későbbi munkatársi beilleszkedését a szervezetbe. Összekapcsolhatóvá, felismerhetővé és fejleszthetővé teszik a tanulók számára a munkahelyen szükséges munkavállalói kulcskompetenciákat, kiegészítve ezzel szakmai és gyakorlati tudásukat. Mindez hozzájárul a tanulásmódszertani kínálat szélesítéséhez és a vállalat fenntartható működéséhez.
Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2 000 fiatal végzett, nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a győri vállalatnál.

A kamara három kategóriában osztott ki díjakat: motiváció, kooperáció és innováció. A Szakképzési díj célja a szakmák társadalmi megítélésének emelése, a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztése, a vállalatok ösztönzése a képzési projektek megvalósítására.

Hirdetés

További cikkek a témában