Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Liferay Experience Cloud: elkészült a legújabb, egyedi ügyféligényeket kezelő digitális élmény platform

A Liferay, Inc. bejelentette, hogy egy új felhőalapú DXP-as-a-Service szolgáltatással teszi még egyszerűbbé a vállalatok számára a digitális élmények kialakítását és fejlesztését.

A Liferay Experience Cloud (LEC) abban segíti a vállalatokat, hogy újszerű digitális élményeket hozhassanak létre, amelyek segítségével optimalizálhatják ügyfeleik, alkalmazottaik, beszállítóik és eladóik tartalomkezelési, fiókkezelési, elemzési, kereskedelmi, személyre szabási és kevés kód-felhasználást igénylő funkcióit.

“A vállalati szoftverek átalakulását a vállalatokra nehezedő nyomás alakítja, amely nyomás kikényszeríti, hogy a cégek szervezetük minden területén alkalmazzák a digitalizáció előnyeit”

– mondta Bryan Cheung, a Liferay vezérigazgatója.

“A Software as a Service (SaaS) szolgáltatási modell új lehetőségeket nyitott meg azzal kapcsolatban, hogy a vállalatok gyorsan vezethessék be a digitális megoldásokat, de a SaaS alapvetően korlátolt, miután minden ügyfél ugyanazt a megoldást kapja. A Liferay Experience Clouddal azonban hihetetlenül rugalmas platformot biztosítunk az egyedi megoldásokhoz, a szolgáltatásként kínált szoftverek gyorsaságával és kényelmével.

A Liferay Experience Cloud segítségével a szervezetek egyéni megoldások széles skáláját hozhatják létre, beleértve az ügyfélélményeket, a munkavállalói portálokat, valamint a beszállítók, forgalmazók és kiskereskedők számára készült megoldásokat. A back-end integráció a csatlakozók és a felhő-natív API-k segítségével egyszerűsödik, az egyéni kódstruktúra pedig anélkül telepíthető és kezelhető, hogy a frissítések egyszerűsége vagy az új funkciókhoz való hozzáférés veszélybe kerülne. A fogyasztásalapú árképzési modell lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kicsiben kezdjenek, és csak annyit használjanak fel, amennyire szükségük van, mégis gyorsan és könnyen bővíthessék több funkcióval a platformjukat. Az elkészült felületet a Liferay hosztolja a felhőbe és teljeskörűen kezeli azt, így a vállalatoknak nem kell extra költségekkel számolni az üzemeltetés során.

A Liferay Experience Cloud kiemelt elemei a következők:

  • Egyetlenegy platformon a DXP teljes körű funkciói – beleértve a webes tartalmakat, digitális eszközöket, kevés kódot igénylő alkalmazásokat, egyéni objektumokat, kereskedelmi folyamatokat, visszatérés-kezelést, önkiszolgáló tudásbázist, elemzést, személyre szabást és a keresést.
  • Mindig naprakész – a felület automatikusan frissül a Liferay Digital Experience Platform legújabb verziójára, ezzel biztosítva, hogy az új képességek rendszeresen elérhetőek legyenek az üzleti és műszaki csapatok számára.
  • Rugalmas és bővíthető – az innováció támogatja az egyéni webhelyek és tartalmak kevés kódot igénylő alkalmazások létrehozását, a felhasználók és fiókok egyszerű kódolással történő testreszabását, az egyéni üzleti objektumok egyszerű kódolással való létrehozását, a back-end integrációt a felhő-natív API csatlakozókon keresztül, valamint a távoli egyéni kód telepítését bármilyen programozási nyelvvel, beleértve a Pythont, GO-t, Javát és Javascriptet.
  • Támogatás a tervezők számára – Stíluskönyvek (Style book) meghatározása a márka- és felhasználói felület szabványok érvényesítéséhez; teljesen egyéni oldalak készítése HTML/CSS/Javascript használatával.
  • Támogatás front-end fejlesztőknek – a front-end fejlesztők használhatják a népszerű keretrendszereket (React), backend-for-frontend (GraphQL) vagy REST API-kat.
  • Vállalati szintű biztonság – magas szintű DDoS (Distributed Denial of Service) védelem és WAF (Web Application Firewall) tűzfal megoldások állnak rendelkezésre.
  • Felhasználói adatvédelmi előírások és irányítás – natív platformképességek a GDPR-megfelelőség és hasonló adatvédelmi előírások vállalati megvalósításának támogatására.
  • Rugalmasság – a kiesések proaktív felügyelete és az automatizált katasztrófa-helyreállítási folyamatok biztosítják az alkalmazások magas szintű rendelkezésre állását az ügyfelek számára.
  • Automatikus skálázás – automatikusan skálázódik a használat, reagálva a kiugrásokra.

A Liferay Experience Cloud teljeskörűen menedzselt verziója mellett a Liferay önmenedzselt vagy saját üzemeltetésű verziókat is kínál, így rugalmasan választhatják ki a vállalkozások az egyedi igényeiknek megfelelő infrastrukturális opciót. A Liferay Experience Cloud azonnal elérhető.

További információkért látogasson el a következő weboldalra:
www.liferay.com/products/liferay-experience-cloud .

Hirdetés

További cikkek a témában