Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Electrosub, negyedszer: szakemberek és megoldások szemtől szembe

Az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás jövőre, 2023. március 21-23 között, immár 4. alkalommal fogadja kiállítóit és látogatóit a Lurdy Ház Konferencia Központjában.

A rendezvény a piac kihívásira reagálva, az elektronikai ipar mellett, új témacsoportokat integrált kiállítási és a konferencia programjába. A profilbővülés a digitális transzformáció, a mesterséges intelligencia, az IoT megoldások, az innovatív technológiák megjelenítését célozza. Az Electrosub az Ipar 4.0 jegyében zajlik.

A digitális átalakulás a versenyképesség megtartásának zálogjává vált, ezt a stratégiát ma már nemcsak a multinacionális, nagy nemzetközi cégek, hanem a kis és középvállalkozások is követni kívánják. A korona vírus járvány okozta nehézségek és az abból fakadó átalakulási kényszer ezt a folyamatot csak felgyorsította. A jelenlegi gazdasági helyzetben, amikor mindenki költségtakarékosságra, hatékonyságának növelésre törekszik, tovább erősödött az innovatív technológiák iránti kereslet. A rendezvény ezt a fokozott igényt kívánja kielégíteni, a piaci szereplőknek koncentrált üzleti és szakmai programot kínálva.

Az Electrosub szorosan együttműködik szakmai partnerével, a BME Ipar 4.0 Technológiai Központtal, aminek küldetése, hogy a versenyképesség fokozás érdekében Magyarországon az Ipar4 technológiák minél szélesebb körben terjedjenek el. Ennek érdekében szemléletformáló, oktató és támogató tevékenységet folytat. A TK és az Electrosub célkitűzései jól illeszkednek egymáshoz és jó alapot teremtenek a hatékony együttműködéshez.

Az Electrosubhoz történő csatlakozás kiállítóként vagy szponzorként lehetséges, a szponzorok egyben kiállítók is. A rendezvény koncepciójának egyik sikeres elemét képezik a csomagajánlatok. Az elmúlt 3 alkalommal valamennyi szponzor és kiállító ezt a formát választotta, ami a koncepció egyértelmű pozitív visszaigazolása, mert kiszűri a standok közti rivalizálást. A szervezők felhasználva a korábbi évek tapasztalatait, 2023-ban új kategóriákat is meghirdetnek, az érdeklődők a gyémánt szponzori megjelenéstől az Eco standig számos forma közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

A gyémánt szponzorok sorát az Endrich Bauelemente GmbH, amely cég az eddigi mindhárom Electrosubon is részt vett, már meg is nyitotta.

Bővebb információért és kapcsolatfelvételért látogassanak el a rendezvény honlapjára!

Hirdetés

További cikkek a témában