Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

EuroBLECH 2022 – a lemezfeldolgozás jövője

Október 25. és 28. között Hannoverben ismét várja látogatóit az EuroBLECH, a lemezmegmunkáló ipar szakkiállítása.

A szervezők tájékoztatása szerint 39 országból 1300 kiállító, összesen 88.000 négyzetméter nettó kiállítási területen mutatja be gépészeti innovációit és gyártási folyamatait a szakmai közönségnek. Az idei év mottója szerint „Az Ön kapuja egy okosabb jövőhöz” az EuroBLECH különösen a gyártási lánc folyamatos automatizálására és digitalizálására összpontosít, amely várhatóan nagyobb teljesítményt és hatékonyságot eredményez a lemezfeldolgozó iparban.

Neves fémlemez-specialisták

„Nézze meg a gépeket és rendszereket működés közben, mozdítsa elő az üzleti kapcsolatokat és vessen egy pillantást a lemezfeldolgozás jövőjére, ez a koronavírus miatti szünet után végre újra lehetséges. Pontosan erről szól az EuroBLECH”

– magyarázza Evelyn Warwick, az EuroBLECH kiállítási igazgatója, majd hozzáteszi:

„A kiállítók lefedik a lemezfeldolgozás teljes értékláncát, mindent, amit a piac jelenleg kínál az innováció és a digitalizálás terén.”

Olyan cégekről beszélünk, mint: Adige Spaadige SPA, Amada GmbH, Arcelormittal Commercial Germany GmbH, Baykal Makina SAN. VE TIC. A.S., BLM Spa, Bystronic Laser AG, Durmazlar Makina San. ve. Tic. A.S., Ermacksan MAK. SAN. VE TIC. A.S., Kuka Deutschland GmbH, LVD Company NV, Mazak EU Laser HQ, Mitsubishi Electric Europe B.V, Motofil Group, Otto Bihler Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, Prima Power GmbH, Safandarley B.V., Salvagnini, Salzgitter AG, Schuler Pressen GmbH, ThyssenKrupp Steel Europe AG, TRUMPF Group – csak hogy néhányat említsünk.

Új bemutató terület

A számos kiállítási standon lévő bemutatókon kívül a látogatókat az új EuroBLECH 2022 Presentation Area várja. A vásár mind a négy napján ez az új helyszín izgalmas programot kínál mintegy 20 szakmai előadással a legkülönbözőbb cégek aktuális fejlesztéseiről és projektjeiről. A látogatókat érdekes beszélgetések és színvonalas kapcsolatépítési lehetőségek várják. A részvétel a regisztrált látogatók és kiállítók számára is ingyenes.

A legnagyobb lemezipari vásár az EuroBLECH, október 25-től újra élőben látogatható Hannoverben.

Mind az EuroBLECH kiállítói címjegyzéke, mind a számos kiállítóról és termékről részletes információkat tartalmazó online vásári előzetes rendszeresen frissül, és elérhető az EuroBLECH weboldalán, www.euroblech.com. Az online vásári előzetes áttekintést ad a műszaki rendszerek és gyártási folyamatok sokféle innovációjáról, amelyek a vásáron láthatók.

Hirdetés

További cikkek a témában