Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY

IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2023. május 16-19. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Az IPAR NAPJAI-n a hazai és nemzetközi ipar világmárkái, piacvezetői, kis- és középvállalkozásai mutatják be termékeiket, szolgáltatásiakat, egyedi megoldásaikat, fejlesztéseiket. A nemzetközi szakkiállításon minden évben felvonul az ipar összes ágazata annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről.

Társrendezvény: AUTOMOTIVE HUNGARY

A kiállítás több, mint egy évtizede azzal a céllal jött létre, hogy a magyar és regionális járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

Az évek során egyre több magyar és külföldi cég érdeklődött az AUTOMOTIVE HUNGARY-n történő részvétel iránt, egyre erősebb lett a szakmai támogatottsága, színvonalasabb a programkínálata.

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára olyan fórum, ahol a vállalatok kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék az ágazatban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra.

Hasonlóan az előző évekhez előreláthatólag 500 kiállító és 4000 cégtől érkező, minimum 30 iparágat képviselő 15 000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, így a rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését

A legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari szakkiállítás-együttest széleskörű média, szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi, ahol az iparágak képviselőit és döntéshozóit magas színvonalú előadások, konferenciák, üzleti fórumok várják, mint például mérnök továbbképzések, hegesztéstechnikai konferencia, kiállítói bemutatók, járműipari mérnökverseny, kiemelt orvostechnikai szekció vagy akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások.


A szervezők várják a kiállítók jelentkezését. Az első kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. október 31. Bővebb információ: www.iparnapjai.hu


 

Hirdetés

További cikkek a témában