Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Megbízható vezetékes riasztórendszerek MABISZ minősítéssel

A technológia rohamléptékű fejlődése az olyan biztonságtechnikai eszközöket sem hagyta érintetlenül, mint a riasztórendszer. Bár a szóban forgó, igencsak hasznos berendezésnek ma már vezeték nélküli és hibrid verziója is létezik, a tapasztalat mégis azt mutatja, a leggyakrabban telepített riasztórendszerek még mindig a vezetékes típusok.

Mi lehet a vezetékes riasztórendszerek népszerűségének oka?

Ha valami egyszer bevált és igazán hasznosnak bizonyul, miért is akarnánk azon változtatni? Röviden akár így is összefoglalhatnánk a vezetékes biztonságtechnikai eszközök töretlen popularitásának okát. A vezetékes rendszerek is számos fejlesztésen estek át az elmúlt években, és ezen innovációknak köszönhetően rendkívül megbízhatók, a praktikusságukról és felhasználóbarát mivoltukról már nem is beszélve. Világszerte közönségkedvencnek számítanak, így érthető, ha az abszolút megbízható személy- és vagyonvédelemi eszközökre vágyó emberek szívesen szavaznak bizalmat a vezetékes rendszereknek. Egyébként megfigyelhető, hogy leginkább a kisebb ingatlanok, kereskedelmi vagy céges egységek tulajdonosai azok, akik a riasztórendszerek változatos felhozatalából a kábeles verziók mellett teszik le a voksukat.

Előnyben a kábelezéssel már rendelkező ingatlanok?

Tény, hogy azoknál az ingatlanoknál, ahol a villanyszereléssel járó kábelezés már eleve kész, jóval könnyebb a vezetékes riasztórendszer kiépítése. Ám ez nem jelenti azt automatikusan, hogy azoknál az épületeknél, ahol egyelőre nem történt meg a kábelezés, a vezetékes berendezés telepítése nem történhet meg. Ezekben az esetekben a vezetékek kiépítése az álmennyezetben vagy a padlástérben valósítható meg a legegyszerűbben. Mivel a kábelek nagy része nincs szem előtt, esztétikailag sem zavaró a jelenlétük. Ott, ahol a vezetékek látszanak, a szakemberek kábelcsatornákban oldják meg az elvezetésüket, így azok nem bontják meg a lakás kialakított dizájnját.

Minőség mindenek felett

A kiváló renoméval bíró Alarmdirect gazdag felhozatalában található vezetékes riasztórendszerek a világ élvonalában lévő gyártók megbízható produktumai. Csak, hogy néhány nevet említsünk az illusztris listáról: PARADOX, DSC és PYRONIX.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés