Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Electrosub 2023

A fenntarthatósághoz és a versenyképesség növeléséhez technológiai modernizációra van szükség.

A pandémia okozta változások, az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is. A digitális átalakulás a fejlődés zálogjává vált!

Az Electrosub reagálva a piac kihívásaira kibővítve tematikáját fórumot kínál a piaci szereplőknek, ezen technológiák bemutatkozásához, katalizátor szerepet betöltve a kereslet és kínálat találkozásához, személyes kapcsolatteremtéshez.

Szakmai partnerével, a BME Ipar4.0 Technológiai Központtal együttműködik az ipar digitalizációjának elősegítésében, az integrált digitális gazdaság létrehozásában.

ELEKTRONIKA, ELEKTROTECHNIKA, DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ, AI, IoT

ROBOTTECHNIKA, AUTOMATIZÁLÁS

Szponzorként/kiállítóként várjuk mindazon cégek, intézmények, szervezetek jelentkezését, amelyek ezen iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek

Az innovatív és digitális technológiák üzleti és szakmai fóruma

Konferencia és kiállítás az Ipar4.0 jegyében

  • Időpont: 2023. október 11-12.
  • Helyszín: Budapest, Lurdy Ház

Teremtsen közvetlen személyes kapcsolatot potenciális partnereivel, az innovatív technológiák iránt érdeklődő piaci szereplőkkel!

Mutassa be Ön is termékeit, szolgáltatásit, megoldásait az Electrosubon!

Január 31-ig előjelentkezés extra kedvezményekkel!

Részvételi feltételek

Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba:

Érdeklődés

www.electrosub.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában