Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Debütál az InnoElectro Nagydíj!

InnoElectro 2023. március 28–30.

Március 28-án, a budapesti MOM Rendezvényközpontban ismét megnyitja kapuit az InnoElectro Kiállítás és Konferencia a találkozás lehetőségét kínálva kiállítóknak, előadóknak, látogatóknak az elektronikai ipar minden területéről.

A Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) rendezvénye a szakma széles részvételével és összefogásával valósul meg, melyen több mint 50 kiállító vesz részt. A MELT az idei évben is gazdag programmal várja az érdeklődőket a három napos konferencián és a kísérőeseményeken!  

Ki a legjobb? 

Az IPC International negyedik alkalommal szervez Magyarországon profiknak kézi forrasztási versenyt, melynek győztesei pénzjutalomban részesülnek. Nem csak szakembereket, de lelkes diákokat is várnak a szervezők: a MELT középiskolai diákok számára rendez forrasztási versenyt! Ismét bemutatkozik a kiállításon a XXVI. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny első három helyezettje. 

A versenyekre jelentkezni az www.innoelectro.com oldalon lehet, ahol a megmérettetés menetéről, időpontjairól részletes információval szolgálnak a szervezők. 

Díjazzuk az innovációt!

Az első alkalommal meghirdetett InnoElectro Nagydíjra a kiállítók egy-egy terméküket nevezhetik, amelyet valamilyen formában bemutatnak. Legyen az saját fejlesztésű, vagy akár forgalmazott eszköz, berendezés, vagy bármilyen termék, szoftver, szolgáltatás. A lényeg, hogy innovatív megoldású legyen, amely előre mutató módon segíti az elektronikai ipar valamelyik területét. A nagydíjat háromtagú szakmai zsűri ítéli oda, melynek tagjai: Dr. Kazi Károly a MELT elnöke, a BHE Bonn Hungary Kft. ügyvezetője,  Dr. Ábrahám László, a SENSIRION Kft. vezetője, az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség elnöke, és Dr. Pap László, professor emeritus, BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar. 

Hibrid B2B

A HEPA, a MELT és az Enterprise Europe Network szervezésében kerül megrendezésre az InnoElectrohoz kapcsolódó B2B üzelti találkozó online és személyes jelenléttel. A fórumhoz ingyenesen lehet csatlakozni, mely csupán előzetes regisztrációt igényel: https://innoelectro-2023-expo.b2match.io! 

Látogasson el ön is 2023. március 28-30-ig a Budapesten a MOM Rendezvényközpontjába az InnoElectro Kiállítás és Konferenciára! Regisztráljon honlapunkon: www.innoelectro.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában