Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Svájci minőség kedvező áron

A GF Machining Solutions – tavaszi kampányt indít szikraforgácsológépeire, CNC megmunkáló központjaira, valamint számos fogyóeszközre.

A promóció elsősorban a jelenleg is legnagyobb darabszámban értékesített gépekre vonatkozik és nem titkolt szándékunk, hogy a magas minőséget képviselő svájci gépgyártó így kedvezőbb áron juttassa el termékeit ügyfeleihez. –tudjuk meg Szabó Gábortól, a hazai GF Machining Solutions vezetőjétől.

A GF Machining Solutions vezető szerepet tölt be a szerszámgépek, automatizálási megoldások, digitalizáció és az ügyféltámogatások területén, a szerszám- formagyártás valamint a magas hozzáadott értékű alkatrészek gyártásánál. A cég központja Svájcban található és több, mint 50 országban van jelen világszerte.

MM: Mire van szükség ma a sikeres gép értékesítéshez?

Sz.G.: Szembe megyünk kicsit a piaci trendekkel, de szeretnénk azt, hogy minél nagyobb közönséghez el tudjuk juttatni a gépeinket. Csökkentettük árainkat, de a berendezéseink műszaki tartalma abszolút nem változott. Sőt a gépeink mellé még olyan lehetőséget is kínálunk, ami még talán érdekesebbé is teszi ezt a promóciót: ilyen például a huzalos gépekhez elérhető CAD/CAM rendszer, amihez 40 százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá ügyfeleink.

Emellett a fogyóeszközeinkre is egyedi ajánlatot adunk minden új géphez. A fogyóeszköz nagymértékben nálunk a huzalos szikraforgácsológéphez, a startjukfúrókhoz kapcsolódik, hiszen itt szükséges: huzal, szűrő, gyanta, elektróda. A fogyóeszköz tekintetében az a filozófiánk, hogy kiváló minőségű termékeket kisebb haszonkulccsal viszont nagy mennyiségben értékesítsünk. Ez a filozófia működik, hiszen növekszik üzletágunk, és azt gondoljuk, hogy ezt valamilyen szinten át tudjuk ültetni a szerszámgépes területre is, hogy kiváló minőségű szerszámgépet alacsonyabb áron, de nagyobb mennyiségben tudjunk értékesíteni. Ehhez mi kell? Legyen egy jó akciónk, ez az, amit mi most megléptünk, és legyen megfelelő háttértámogatás, szervizcsapat, amely már most 11 tagú és folyamatosan fejlesztjük. Illetve kell mellé egy megfelelő back office háttér. Itt az irodában hat kolléga foglalkozik háttértámogatással, ebből négyen kifejezetten a fogyóeszköz és alkatrészellátásért felelnek.


Egyedülálló akció magyar ügyfeleknek!

Megbízható minőség, kiváló ár-érték arány

AgieCharmilles CUT E 350/600

A CUT E széria huzalos szikraforgácsoló gépek most kimagasló kedvezménnyel vásárolhatók meg, és ez még nem minden. További kedvezményeket is igénybe vehet együttes rendelés esetén:

  • 40% kedvezmény CAM szoftverre huzalos gépekhez
  • 25% kedvezmény System 3R befogástechnikára minden géphez
  • Egyedi finanszírozási megoldások a GF Finance keretében
  • Egyedi ajánlat fogyóeszközeinkre.

AgieCharmilles FORM E 350/600

A FORM E széria tömbös szikraforgácsoló gépek most kimagasló kedvezménnyel vásárolhatók meg, együttes rendelés esetén további kedvezmények:

  • 25% kedvezmény System 3R befogástechnikára minden géphez
  • Ingyenes oktatás és üzembe helyezés
  • Egyedi finanszírozási megoldások a GF Finance keretében.

Mikron MILL E és VCE Pro

A MILL E és VCE Pro 3-és 5-tengelyes CNC megmunkáló központok most jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg, együttes rendelés esetén további kedvezmények érhetők el:

  • 25% kedvezmény System 3R befogástechnikára minden géphez
  • Ingyenes kezdő szerszámcsomag
  • Egyedi finanszírozási megoldások a GF Finance keretében.


MM: Milyen szervizhátteret biztosít a GF MS ügyfeleinek?

Sz.G.: Legyen szó marásról, szikraforgácsolásról, lézeres textúrázásról vagy additív gyártásról Service + Success szakértőink végigkísérik ügyfeleinket a megmunkáló és automatizálási eszközeink teljes életciklusán, így elérhetővé válik a gyártásban a csúcsteljesítmény. A tökéletes végrehajtáshoz vezető szolgáltatások széles skáláját kínáljuk operatív irányítással, fejlett diagnosztikával, tanúsítással, frissítésekkel, képzéssel, átalakításokkal és pénzügyi megoldásokkal. Minden gépet, amit mi szállítunk, mi helyezzük üzembe, mi oktatjuk, mi szervizeljük, mi tartjuk karban. Tehát gyakorlatilag a teljes életciklusát a gépnek nyomon követjük.

Az a tapasztalatunk, hogy ügyfeleink igénylik a kiterjesztett idejű, második év garanciát. Az ügyfél biztonságban lehet, hogy két éven keresztül garanciális a gépe, ugyanakkor szeretnénk azt is elérni, hogy ügyfeleink nagyobb hangsúlyt fektessenek a karbantartásra és a megelőző karbantartásra, hogy a gépeik magas minőségét minél hosszabb ideig fenn tudjuk tartani. Amikor az ügyfél a két évnyi garanciát választja, akkor egy bővített szolgáltatás csomagot kap. Ami még ebben pozitív, hogy ezt a gép 5 éves koráig fenn lehet tartani, tehát gyakorlatilag évenként a második év után meghosszabbítható. Ezt nem nehéz belátni, hogy így gyakorlatilag öt éven keresztül garanciális marad a termelő eszköz! All inclusive szolgáltatást is kínálunk különböző csomagok formájában, hogy maximalizáljuk ügyfeleink hatékonyságát: Bronze, Bronze+, Silver, Silver+ csomagjaink a szolgáltatások átfogó skáláját tartalmazzák, melyek garantálják a hozzáférést és a támogatást, amely ahhoz szükséges, hogy a legtöbbet kihozhassuk ügyfeleink eszközeiből ma, miközben felkészülünk a holnap kihívásaira.

MM: Elérhető akár 24 órás hiba bejelentés is?

Sz.G.: Igen, szervizhátterünk munkájában kiemelném a távoli szolgáltatásainkat. 24 órában elérhető szervizszolgáltatással rendelkezünk, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha helyi idő szerint nem munkaidőben történik egy hiba bejelentés, akkor azokban az országokban veszik fel a telefont, ahol munkaidő van éppen. De hétfőtől péntekig mi reagálunk a megkeresésekre. Tehát 24 órán keresztül, hétfőtől péntekig és szombat, vasárnap is elérhető szervizhálózatunk. Emellett a megelőző karbantartás részeként benne van valamennyi diagnosztikai lehetőség a gépeinkben, a preferált szerviz intervallum, tehát gyakorlatilag megfelelő időn belül reagálunk a tervezett szervizre, és megjelenünk az egyeztetett időpontokban.

MM: Érdemes a gyártás automatizálásába fektetni?

Sz.G.: Hiszünk az automatizálásban. Vevői tapasztalataink teljes autonómiát biztosítanak extrém pontosság mellett. A munkadarab és elektróda palettarendszereinknek köszönhetően a különböző gépek és munkafolyamatok összeköthetők. Ezzel párhuzamosan automatizálási megoldásaink és vezérlő szoftverünk a gyorsabb megtérülés érdekében optimalizálják a gép kihasználtságát. A GF MS, mint a legmagasabb minőséget képviselő svájci gépgyártó, tavaszi akciójával most kedvező áron juttatja el termékeit ügyfeleihez!

GF Machining Solutions elérhetőségek:


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában