Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY

Az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2023. május 16-19. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát felvonultató üzleti találkozója kis- és középvállalkozások tulajdonosainak ugyanúgy, mint nagyvállalatok vezetőinek kínál olyan szakmai fórumot, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmányait, az adott iparágat meghatározó trendeket.

A kiállítók, beszállítók és a szakmai látogatók, többek között beszerzők, mérnökök, fejlesztők kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék a gyártói vagy beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes információt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

Lapzártáig 14 ország több, mint 300 kiállítója jelentkezett be a kiállítási csokorra. Újdonságokkal, energia- és költséghatékony megoldásokkal, nagydíjas termékekkel várják a szakembereket a Kiállítási Központ A, D és E pavilonjaiban.

A résztvevők folyamatosan frissülő listája a kiállítások honlapjain olvasható.

A szervezők szakmai partnereik közreműködésével számos programmal, eseménnyel várják az érdeklődőket:

  • Mérnök kamarai konferencia és szakmai továbbképzés (BPMK)
  • Hegesztéstechnikai továbbképzések, gyakorlati bemutatók (MHtE, MAHEG)
  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Munkavédelmi konferencia és divatbemutató (U4)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Csomagolási konferencia (CSAOSZ)
  • Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia
  • Akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások, bemutatók
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (autopro.hu)
  • Egyetemek utcája

A magazin olvasói előzetesen online regisztrálhatnak a rendezvény honlapján, mely regisztrációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

Bővebb információ:

A kiállításról bővebb információ, valamint a már bejelentkezett kiállítók posztjait a kiállítás facebook és LinkedIn oldalán:


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában